Úgy érzem megcsalt, vele maradjak?
Szia!
Ha nem is lenne többre képes, ami fix, mert fizikailag képtelen az ember ilyenkor szexelni, egyszerűen nem áll fel, és láthatóan kotta részeg volt,akkor nem értem miért gyanakszol megcsalásra.
Persze szégyellje magát ezért is, nem vitás, de szerintem ez még nem válóok, elvégre ezen kívül nem történt semmi.
Szia!
Nem fogok köntörfalazni, én személy szerint szintén nagyon kiborultam volna, és a helyedben nem biztos, hogy együtt maradnék egy ilyen után a pasimmal. Ezt át kell gondolnod, hogy be mered -e vállalni így a továbbiakat vagy nem. Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy hogyha megint elmegy majd bulizni és szintén leissza magát, akkor nem fog megint megtörténni a dolog...:/
Ja, így már értem.
Hát, ez szubjektív megítélés, de én úgy gondolom ez nem megcsalás.
Sőt valószínűleg nem is nagyon akarta a történteket, inkább a lány volt ludas, aki talán nem is tudhatta, hogy nős.
Általában azt szokták mondani, hogy az ital nem kifogás. Nem tudom mire alapozzák ezt, én már voltam iszonyatosan részeg, bár büszke ugyan nem vagyok rá, de akkor tényleg előfordulhat ilyesmi, mert az a kontroll hiányzik, ami ezekben megakadályoz.
Hát szerintem meg nem.
Lehet itt találgatni, hogy biztos csak azért nem dugta meg, de mégis ki ennek a megmondója? Józanul erősen kétlem, hogy hozzányúlna. Senki nem akar egy ilyen mindenki ribancát. Kiröhögni jó, de megfektetni már égő. Ismerek én is ilyen lányt, mindenki rajta röhög, hogy hogy vergődik,már égő lenne bárkinek is összejönni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!