Úgy érzem megcsalt, vele maradjak?
Ugyanezt.
Engem nem érdekel, hogy férfi vagy nő az illető, én nem vagyok unatkozó GYES-en lévő, esetleg elhagyott nő, hogy utálkozzak itt és olyan válaszokat adjak, ami a saját életemre vonatkozóan íródott.
Így semmiképp ne vállaljatok gyereket!!!!!! Csakis kiegyensúlyozott kapcsolatba szabad(na) gyereket vállalni, ott is lehet később gond, de legalább van arra esély, hogy normális családban, szeretetben nő fel a gyerek.
Lehet, hogy konkrétan nem csalt meg a férjed, de nekem már ez is elég lenne, valószínűleg nem tudnék újra megbízni benne.
Nekem egy dolog nem tiszta....
Ez mi volt céges buli vagy mi? Hogy került oda a lány pucéran (vagy a férjed volt nadrág nélkül)?
Én úgy értettem, hogy nem "csak" hozzáért a farkához, hanem fogdosta, markolászta és még meg is csókolta.
Ez már sok szerintem...... Még akkor is, ha részeg volt, még akkor is, ha egyébként egy tehén fogszabályozós nő.
Én is kíváncsi lennék, hogy hogy kerültek olyan helyzetbe, hogy valamelyikőlyük (vagy mindkettejük?) meztelen?
Egyébként a párod miért nem tartja a mértéket ivásban? Gondolom tisztában van vele, hogy mennyit bír anélkül, hogy elvesztené az emlékezetét...
Amúgy kivizsgálásra elmentetek? Nincs gond egyikőtökkel sem? Egyébként nem egy párt látok a környezetemben, akik egészségesek, mégsem jött nekik össze a gyerek. Mikor úgy kapcsolatba kezdtek másokkal, rögtön sikerrel jártak.
Hogy ezek után vele maradj-e? Neked kell eldönteni.
Én biztosan nem tudnék olyan férfival élni, aki nem ismeri a mértéket, aztán nem tudja mit tesz. Biztos, hogy szülnél neki?
Na a meddőségre visszatérve, voltatok orvosnál?
Ha gondolod gyere nézz be a teherbeesés témakörbe, ott nagyon normális nők vannak, mindegyikük segítőkész és eszük ágában sincs csak azért rosszat mondani, mert nekik nem jött össze.
Érthetetlen módon ott egészen más a mentalitás, mint általában az emberi stílus.
Ez egy buli volt a csajnál, csak ezen a felvételen már csak ketten vannak. A lány ruhában volt, a férjem volt letolt gatyával. Csak kézzel nyúlt hozzá a csaj, meg dörgölőzött a férjemhez, viszont csókolóztak is, amit már nem foghatok csak a csajra. És amit még senki nem írt, de nekem az első gondolatom az volt, hogy hány ilyen lehetett, amire nem is emlékszik?
A válaszokból is azt látom, hogy valaki vagy elítéli és azt tanácsolja, hogy hagyjam ott, mert megcsalt, vagy azt írják, ne csináljak belőle nagy ügyet. Pont ez a problémám: nagy ügy vagy én lihegem túl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!