Úgy érzem megcsalt, vele maradjak?
Én csak azt tudom leírni, én mit gondolok, tényleg a Te döntésed, hogy személyesen mennyit viselsz el.
Engem sokkolna egy ilyen dolog, és nem tudom, mit tennék. Fogalmam sincs, mert nem tudnám megemészteni.
Mindig meglepnek a nagy megengedő kommentek: vélhetőleg addig ilyenek, míg az ő párjuk hasonlót nem csinál. Nehéz elhinnem, hogy ha valaki nagyon észnél (és hűséges) akar maradni, akkor nincs egy pont, ahol megállhat.
Nekem az exem magyarázta el mindenféléről, hogy túl féltékeny vagyok, és nincs a dologban semmi (találkozgatott néhány ex-szel, de nincs semmi, csak "kirándultak", "beszélgettek", "érdekelte, mi van velük". Volt, hogy szilveszterkor hallottam, amint az ablak alatt egy nőt fűzött, de persze csak be volt csiccsentve - fura, 5 percre "hagytam magára", és a fennmaradó időben sem rám nyomult, stb.) Folyton szenvedtem mint a kutya, de magamat hibáztattam a "túlérzékenységemért". Végül ő szakított, de ma már nem is csinálnám ezt még egyszer végig.
Én azt mondom, hogy az életben nincsenek véletlenek. A baba sem véletlenül nem érkezik meg hozzátok. Bármilyen trükköt bevethettek, valami akadály fennáll. Szerintem gondold végig a kapcsolatotokat, az életeteket. Ne ragaszkodj hozzá mindenáron, csakis akkor, ha boldogok tudtok lenni együtt és a bizalom is megvan.
Most még abban a korban vagy, hogy simán találhatsz párt magadnak, de ez nem mindig lesz így. Még egy 10 évet eltöltesz vele és akkor már nehezebb lesz.
Szerintem ülj le vele beszélgetni, hogy ő hogyan látja a kapcsolatotokat. Esetleg probléma lehet az is (ha veled egykorú), hogy fiatalon jött össze veled és kimaradt naki a sok csajozás és ez most kezd előbukkanni. Nem tudom.
Mindenképp mérlegelj, gondold át neked mi a fontos, neki mi és az alapján dönts.
44. vagyok
Azt is el tudom képzelni, hogy esetleg már nem is együtt éltek, hanem csak egymás mellett :/
Egyébként figyeljétek meg, hogy most lesz terhes, amikor elgondolkodik, hogy biztos, hogy jó ötlet-e.
Szívesen kötnék fogadást, de most mellőzöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!