Úgy érzem megcsalt, vele maradjak?
Mondjuk attól nem félek, hogy józanul megcsalna vele, mert egy amorf fogszabályzós ocsmány tehén. Tényleg nem szép és olyan csúnyán beszél, meg annyit iszik mint a fiúk. Fiús.
Még a férjem is azt mondta rá, hogy azért nézzek ki belőle annyit, hogy ha meg akarna csalni, szebb nőt is találna. Nagyon megnyugtatott.. :-)
Viccet félre téve, elveszett az az őszinte bizalmam, és tényleg minden bulizásakor ez lenne bennem, úgy érzem.
Nekem ne haragudj, de ez nem így tűnik :(
Szerintem téged jobban megvisel a gyerek hiánya, mint őt. 10 év kapcsolatot egy ilyen baromság miatt dobni? Az igazi bajod szerintem nem az, hanem az, hogy nincs gyereked.
Ugyanmár, csak megfogta.
Oké, persze nem normális, én valószínű sodrófával fenyegetném az embert, ha ezt tenné, de a bizalmam ettől nem rendülne ki.
Azért van ilyen érzésem, mert ez alap a szakításra és arra, hogy mástól talán legyen gyereked.
Mondom, nem szentírás, amit mondok, csak érzés.
Dehogy lesznek ezek megdugva.
Mindenki csak röhög rajtuk. Nézd meg, gondolom már mindenki elküldte a fenébe és csak egy részeg férfi nadrágját képes kigombolni :D
Micsoda szerencsétlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!