Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sógorom titokban kamerázott...

A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

15/L vagyok

Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!

Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)

Mit csináljak?

Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!

2013. jan. 1. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
75%

Ha ez igaz, akkor irány a rendőrség és eszedbe se jusson sajnálni, mert rokon! A nemi erőszak elkövetői nagy százalékban a közeli rokonok, családtagok közül kerülnek ki. Ha édesanyád nem hajlandó eztv tudomásul venni, és azonnal melléd állni, akkor kérj segítséget akár a szomszéd nénitől (osztályfőnök, kedvenc tanár, iskolapszichológus a legjobb).

Ha nem igaz, csak szeretnéd, hogy meglessenek, és csak rágalmazol, akkor nagyon vigyázz magadra, mert kevesebbért is lehet javítóintézetbe kerülni. Már büntethető vagy életkor szerint.

2013. jan. 2. 09:24
 72/84 anonim ***** válasza:
90%
Istenem add,hogy kamu legyen. Ennyi szerencsétlenség egy rakáson
2013. jan. 2. 10:14
 73/84 A kérdező kommentje:
71-es: Persze, tök nagy muri ilyennel viccelődni!!!!!
2013. jan. 2. 15:51
 74/84 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként tudod mi lesz a legnagyobb égés, ha kiderül és a falu a szájára vesz titeket? Az, hogy egy nemnormálissal éltetek együtt és nem tettetek ellene semmit. Elviseltétek a kis játékait szó nélkül. Na ez a nagy égés, nem az, hogy feljelentitek jogosan.
2013. jan. 2. 15:56
 75/84 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értelek titeket! Mindenki azt írja hogy el kell küldeni,rendőrség,mert egy perverz állat...főleg hogy ő előre megfontoltan eltervezte ez az egész "akciót"! Nem csak véletlenül meglátott oszt ott ragadt a szeme(ezt még valahol megértem),hanem a telefon a kenőcsös dobozban...hát,de ti tudjátok!!!

Akkor meg nem kell ide jönni tanácsért! Ha én lennék a te helyedben az idegtől nem tudnék a GYIK-en "lógni",és írogatni.

A nővérednek meg már amúgy is itt az ideje hogy megszüljön,semmi baja nem lesz ha megtörténik!

2013. jan. 2. 16:18
 76/84 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeim védelmében- azaz a felnőttében is - minimum feljelenteném!

Ha erre képes, ki tudja, mit csinálna a saját gyerekével is majd?!

Jobb a bajt megelőzni!

2013. jan. 2. 17:32
 77/84 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a testvéred is jobban jár a kedves férj nélkül.
2013. jan. 2. 17:47
 78/84 anonim ***** válasza:
100%
ÉN ELMONDANÁM MINDENKINEK, FŐLEG A TESÓMNAK HAGY TUDJA MEG KIVEL VAN EGYÜTT.
2013. jan. 23. 18:39
 79/84 anonim ***** válasza:
Azóta megszült a nővéred?
2013. máj. 3. 22:33
 80/84 anonim válasza:
Mindenképp mondd el a nővérednek idővel, mert ha csak később jön rá,és tudja hogy te tudtad hogy ő ilyen akkor megbántod őt ezzel.
2013. máj. 11. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!