Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sógorom titokban kamerázott...

A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

15/L vagyok

Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!

Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)

Mit csináljak?

Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!

2013. jan. 1. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 A kérdező kommentje:
De mmost b*sszam szét a családját, a terhes nővéremet, mikor most volt az esküvő, mindjárt jön a baba???? Mit érek el a rendőrségi sz*rral is? Ne haragudjatok, ideg vagyok már... Bent dekkolok anyával fél órája, hogy mit csináljunk...
2013. jan. 1. 20:39
 12/84 anonim ***** válasza:
93%
Mutasd meg a nővérednek a felvételt és a kenőcsös dobozt. Nem lesz baja, ha megszül, ellenben tudnia kell, hogy mekkora undorító utolsó alak a férje.
2013. jan. 1. 20:40
 13/84 anonim ***** válasza:
93%
Titokban indítsátok el a rendőrségi ügyet, hogy nővéred ne tudja meg, majd csak a szülés után. De mindenképp intézkedni kell és meg kell tudnia, mert ha lányuk lesz, vele is ugyanezt fogja művelni 12-15 év múlva. Az ilyen betegek nem változnak.
2013. jan. 1. 20:44
 14/84 anonim ***** válasza:
93%
Gondolkozom épp a szavaidon. Megértem az aggodalmad a nővéred miatt, nemrég volt esküvő, nemsokára szülni fog. S ami gondolkozóba ejtett az az, hogy egy ilyen ember mellett boldog lesz-e a nővéred, ha már most ezt csinálja.
 15/84 anonim ***** válasza:
91%
Én lemásolnám a videót a saját telefonomra, ha esetleg kitörölné, lenne egy másolat, amivel bizonyítani lehet. Ezután szólnék a nővéremnek. (ugye nem szeretnéd, hogy egy ilyen perverz mellett nőjön fel a gyereke? és a nővérednek is jobb ha tud róla). Megmutatnám a felvételt. Ha feltette már a netre, szólnék a rendőrségnek is. Ha még nem, szépen rányitnék a wc-n, lekameráznám, és azzal fenyegetném, hogyha fölteszi a netre, az ő wc-s jelentete is megy utána.
 16/84 A kérdező kommentje:
És ha jóindulattal odaadom neki a telefont, hogy "Tesssék, itt TELEFONOD!!" mintha bent felejtetteb volna, aztán ő azt tudni fogja, de nincs heopaj, aztán mától figyelmesebb leszek, többször megcssörgetem a telefonját ismeretlenül, h hol lehet esetleg?? Felháborító!!! Nem az a baj, h ez történt, hanem h ilyen alak él velünk, ennek lesz gyereek!!! Istenem!!
2013. jan. 1. 20:47
 17/84 anonim ***** válasza:
93%

Honnan tudta, mikor fogsz te a fürdőbe menni? Nem fél, hogy megcsörren a telefonja közben? Azóta nem is hiányolja a telefonját, amióta te itt netezel és már kijöttél a fürdőből?

Számomra nem meggyőző a történet.

2013. jan. 1. 20:49
 18/84 anonim ***** válasza:
90%

Ne is haragudj, de ki nem xarja le a nővéred???

Az ilyen alakot el KELL távolítani a családból, nem pedig védeni, még ha azért nem jelented fel, mert a nővéred terhes, akkor is gondolkodj!!!

Ha szülés után nincs 6 hétig szex, egyszer megteremti rá az alkalmat, hogy kettesben legyetek, és megerőszakol. Mert megteheti.

FEL KELL JELENTENI!!!

A nővéred is meg fogja érteni, nem hiszem, hogy egy pedofil beteg állatra akar pazarolni éveket az életéből. Jobb ha előbb tudja, mint később, és előbb-utóbb ki fog derülni.

Nem fog a hírtől megszülni.

Neki meg mellesleg annyi esze van, hogy bevisz a családba egy ilyen beteg alakot és még szül is neki?!

Gratula!

Legközelebb majd a neten látod viszont magad.

19/84 anonim ***** válasza:
83%

"Jól tetted h anyukádnak szóltál,ő majd intézkedik hellyezted"

Marha jól tette! A nők mind ilyen suták! Még ha megerőszakolják őket sem mennek rendőrségre!!!

Te meg kérdező fogd azt a k*rva telefont és menjél jelentsd fel a g3cibe! Ne gondolkozz!

20/84 anonim ***** válasza:
56%
Mennyi idos a sogorod?
2013. jan. 1. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!