A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l! Mit csináljak?
15/L vagyok
Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!
Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)
Mit csináljak?
Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!
Honnan tudta, mikor fogsz te a fürdőbe menni? Nem fél, hogy megcsörren a telefonja közben? Azóta nem is hiányolja a telefonját, amióta te itt netezel és már kijöttél a fürdőből?
Számomra nem meggyőző a történet.
Ne is haragudj, de ki nem xarja le a nővéred???
Az ilyen alakot el KELL távolítani a családból, nem pedig védeni, még ha azért nem jelented fel, mert a nővéred terhes, akkor is gondolkodj!!!
Ha szülés után nincs 6 hétig szex, egyszer megteremti rá az alkalmat, hogy kettesben legyetek, és megerőszakol. Mert megteheti.
FEL KELL JELENTENI!!!
A nővéred is meg fogja érteni, nem hiszem, hogy egy pedofil beteg állatra akar pazarolni éveket az életéből. Jobb ha előbb tudja, mint később, és előbb-utóbb ki fog derülni.
Nem fog a hírtől megszülni.
Neki meg mellesleg annyi esze van, hogy bevisz a családba egy ilyen beteg alakot és még szül is neki?!
Gratula!
Legközelebb majd a neten látod viszont magad.
"Jól tetted h anyukádnak szóltál,ő majd intézkedik hellyezted"
Marha jól tette! A nők mind ilyen suták! Még ha megerőszakolják őket sem mennek rendőrségre!!!
Te meg kérdező fogd azt a k*rva telefont és menjél jelentsd fel a g3cibe! Ne gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!