A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l! Mit csináljak?
15/L vagyok
Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!
Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)
Mit csináljak?
Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!
Nem magadat hoznad szegyenbe. Te csak az aldozat vagy. A rendorsegi titoktartasrol sem feledkezzunk meg.
Amugy ez egy nagy problema a vilagban. Sok megeroszakolt lany nem mer szolni senkinek, mert szegyelli.
Persze ez egy teljesen mas, de hasonlo eset
Nem hiszem, hogy fent van a neten, ez csak a saját farkát szereti verni, mert akkora egy strici!!! Úrrrrrrrrrrristen!!!! Nem tudok józanul gondolkodni! Gondoltam rá, hogy lehúzom a wc-n!! De kihalássza, letörli a videót, aztán meg angyalka lesz nővérem szemébe, hogy "otthagyta a telót a csapnál, mert zenét hallgatott, én meg lehúztam a wc-n mert kis csipa vagyok"
Ha csak neki mondom, azt nem fogja fel, fogyatékos!!!! De áááá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!