Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sógorom titokban kamerázott...

A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

15/L vagyok

Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!

Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)

Mit csináljak?

Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!

2013. jan. 1. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 A kérdező kommentje:
jó ötlet a másolás, nem jutott eszembe! ez az ezt mondom, nem az a baj, h ezt történt, hanem hogy egy ilyen sunyi g*ci!!!!!!
2013. jan. 1. 20:50
 22/84 A kérdező kommentje:
A sógorom 30 éves, onnan tudta, hogy én megyek a fürdőbe, hogy én kapcsoltam be a hősugárzót este, aztán ő meg besurrant előttem, "majd szól, ha kész lesz, siet" alapon... esküszöm, hogy ez igaz, de nem tudom, mit csináljak, már itt sírok, tényleg nem maradhat a családban, és tényleg lánya lesz, és nem tudom...
2013. jan. 1. 20:52
 23/84 anonim ***** válasza:
100%
Édesapád hol van? Meséld el neki, majd ő elintézi...
2013. jan. 1. 20:56
 24/84 A kérdező kommentje:
Na emberek nyugodt pofával bevittem neki a telefont, hogy "Itt a telefonod" Nővérem nem tud semmit így, ő igen, tudja hogy tudom, ez volt a helyes, remélem észreveszi magát, ha nem, akkor megyek a rendőrségre komolyan, vAGY CSINÁKOK egy hepajt már nem érdekes, remegek mint a nyírfalevél, már megbolondulok, azt a sápadt pofáját neki, mindent megért! Csak a baba legyen egészséges, tőlem a föld is elnelhet majd, de akkor is még 1 ilyen, és leb*szom a fejét
2013. jan. 1. 20:57
 25/84 A kérdező kommentje:
Elváltak anyuék nincs erre szükség.
2013. jan. 1. 20:59
 26/84 anonim ***** válasza:
98%

Nővérednek mondd el, kezedben a telefonnal, felvételt megmutatni. Tudnia kell róla, mert a többieknek igaza van, a gyerekire is veszélyes lehet később.

Egy valamit viszont jól jegyezz meg, komolyan gondolom. NEM TE tennéd tönkre a friss házasságukat, ezt azonnal felejtsd el! Neked ebben semmi felelősséged nincs, áldozat vagy. A kettejük kapcsolatát az fogja szétzilálni, hogy az az ember egy perverz, csapodár, megbízhatatlan alak. Te nem teszel semmit, csak magadat, a nővéredet és a kislányát véded, ha feljelented a sógorod. Egy percig ne legyen lelkifurdalásod!

Anyukád érzésem szerint el akarja kenni a dolgot, bizonyára fél az emberek véleményétől. DE! Gondold el, Te tudnál úgy nyugodtan aludni, hogy tudod, ez az állat a nővéred kislányával kettesben lesz később? :((((

2013. jan. 1. 21:00
 27/84 anonim ***** válasza:
98%
nézz körül a szobádban és a fürdőszobá(k)ban, és minden helyen ahol vetkőzni szoktál, hátha van még...
2013. jan. 1. 21:07
 28/84 anonim ***** válasza:
97%

1, rendőrség

2,nővérednek is majd elmondani, nehogy már egy ilyen utolsó perverz senkivel kellejen együtt élnie

2013. jan. 1. 21:13
 29/84 anonim ***** válasza:
98%
Először nővérnek mond el. Ne legyél már ekkora szerencsétlen 15 éves! Kit érdekel,hogy mindjárt szül? Tudnia kell,hogy a férje egy pedofil állat. Aztán ha nem csinál semmit nővéred rendőrség!
2013. jan. 1. 21:19
 30/84 A kérdező kommentje:
De anya is tudja, hogy meg kéne mutatni! Felolvastam, ezeket a válaszokat, azt mondta, hogy akkor hiányzik az, hogy nővérem itt essen össze? Igaza van, ahpgy nektek is, megbolondulok.
2013. jan. 1. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!