A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l! Mit csináljak?
15/L vagyok
Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!
Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)
Mit csináljak?
Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!
Nővérednek mondd el, kezedben a telefonnal, felvételt megmutatni. Tudnia kell róla, mert a többieknek igaza van, a gyerekire is veszélyes lehet később.
Egy valamit viszont jól jegyezz meg, komolyan gondolom. NEM TE tennéd tönkre a friss házasságukat, ezt azonnal felejtsd el! Neked ebben semmi felelősséged nincs, áldozat vagy. A kettejük kapcsolatát az fogja szétzilálni, hogy az az ember egy perverz, csapodár, megbízhatatlan alak. Te nem teszel semmit, csak magadat, a nővéredet és a kislányát véded, ha feljelented a sógorod. Egy percig ne legyen lelkifurdalásod!
Anyukád érzésem szerint el akarja kenni a dolgot, bizonyára fél az emberek véleményétől. DE! Gondold el, Te tudnál úgy nyugodtan aludni, hogy tudod, ez az állat a nővéred kislányával kettesben lesz később? :((((
1, rendőrség
2,nővérednek is majd elmondani, nehogy már egy ilyen utolsó perverz senkivel kellejen együtt élnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!