A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l! Mit csináljak?
15/L vagyok
Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!
Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)
Mit csináljak?
Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!
Utolsó, könnyű ítélkezni, mikor majd szét vet az ideg, és leszívesebben egy széket törnél ketté a hülye hátán!%!
De megtudta a nővérem!!! Pont onnan, hogy én okos mérgesen vizttem be a telefont, aztán rájött.... féreg!!! Szerencsére semmi baja nincsen, nincsen cirkusz sem, kérdeztem, hogy akkor most mi lesz Timike?? Azt mondta, hogy majd szépen eltakarodik a héten az anyjához. Én úgy megkönnyebbültem! Én nagyon féltem, hogy valami baja lesz a nővéremnek!
Utolsó, nem szeretnélek megbántani. Egyet kérdezek: Te Magyarországon laksz?? Ill. 2-t: Szerinted jó dolgában ül itthon? Hagyjuk is, ez most nem lényeg, nem anyával kell foglalkozni.
Szerintetek mit kéne még csinálnunk akkor??? Üssük agyon??? Jelentsük fel??? Járkáljunk hetente a rendőrségre??? Azt kéne tenni, de a sz*rnak hiányzik ez az idegeskedés! Ha Apum megtudja, úgyis széttapossa, az olyan biztos, mint hogy itt ülök!
Az egész sztori több sebből vérzik nekem.......vagy tényleg ennyire(bocs hogy ezt írom)szerencsétlenek vagytok!
Én már rég szétvágtam volna a fejét a telefonnal,nem hogy itt írogassak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!