Párom "leszokott" a dohányzásról. Már jó ideje nem gyújtott rá, de ma rájöttem, h titokban még mindig. Ti mit tennétek?
Szépen ülj le és magyarázd el neki, hogy:
- aggódsz az egészségi állapotáért
- hogy nem zavar, ha cigizik, de ne ilyen irdatlan mennyiségben tegye
- hogy gazdálkodás szempontjából nem a legideálisabb.
Ha nem reagál rá, akkor állítsd válaszút elé. Amúgy ha napi fél dobozt szívna, még azt mondom, jól van, de napi 3? Úristen.
és mi legyen a válaszút? vagy a cigi vagy én? ezt már eljátszottuk, mert legutóbb mikor leszokott, akk ezt mondtam neki. most meg titokban...
amúgy ha fél doboz lenne vagy egy.... mert anyagilag ezt nem lehet egyszerűen bírni. Főleg ezzel van a bajom.
"vagy a cigi vagy én?"
Szerintem már választott. Sajnálom. :(
Olyan vicces, h elkezdtek lovagolni azon h ki tart kit el.... Egyáltalán nem arra irányul a kérdés, jobb lenne, ha azzal foglalkoznátok.
De ha annyira kíváncsiak vagytok, nem ketten lakunk, hanem én a családommal lakom, és ő költözött hozzánk. És ha még ez is érdekel, ő meg ad a családunknak azért, amiért itt lakhat havonta x összeget. De ebbe ne menjünk jobban bele, mert NEM ez miatt írtam ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!