Vajon az exem miért les titokban, amikor lát valahol? Nem értem. Nem képzelem be, mert mások mondják hogy ez történik.
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 09:19
1/8 anonim válasza:
Meglát a körúton, aztán beugrik egy fa mögé, és fától fáig lopakodva követ? Hogy kell ezt elképzelni?
2/8 A kérdező kommentje:
háháháháááá:DDD nem... hát ha egy helyen tartózkodunk, úgy értettem:D egy a társaságunk:D
2012. szept. 11. 09:37
4/8 A kérdező kommentje:
hát, figyel, bámul, amikor nincs ott a barátnője! :)
2012. szept. 11. 09:59
5/8 anonim válasza:
Bámulj vissza.
Mittudomén miért. Talán csak elbambult, talán bejönnél neki, talán azt nézi, hogy mégis mit evett rajtad anno, mert ma már bottal se nyúlna hozzád.
6/8 A kérdező kommentje:
hát azt én ugyan nem hinném, mert sokkal jobban nézek ki mint a mostani barátnője:DDD
2012. szept. 11. 10:04
7/8 anonim válasza:
Az nem minden, ideje lenne megtanulnod... :) De ha ez megnyugtatja a kis lelked, és önbizalmat ad: akkor biztos gerjed rád. Legalábbis hidd ezt. Úgyis tök mindegy, nem? Elvégre ha jól látom, mindkettőtöknek van kapcsolata.
8/8 anonim válasza:
Ha baráti társaságban vagytok együtt, hogyan leshet titokban? Nem értem! Akkor nem titokban les! Vagy összekevered azzal, hogy véletlenül rádnézett! :)
Ne legyél 100%-ig biztos abban, hogy jobban nézel ki, mint a mostani nője! Tudod, ez relatív! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!