Párom "leszokott" a dohányzásról. Már jó ideje nem gyújtott rá, de ma rájöttem, h titokban még mindig. Ti mit tennétek?
Én 10 évig dohányoztam kisebb kihagyásokkal, de leszokni 2. próbálkozásra sikerült. Tapasszal és egy jó nagy adag elhatározással. Így már majdnem 5 éve tiszta vagyok és egyáltalán nem kívánom.
Az nem jó hozzáállás, hogy a cigi vagy én. Elég nagy függőséget tud okozni, s ha az ember temperamentuma nem olyan, akkor elég nehéz.
Úgy néz ki, hogy nem a jó módszerrel tette le. Próbálj vele beszélni, hogy miért kéne letennie, de ne csak a pénzt említsd. S találjatok egy jó módszert.
ha legalább látnám rajta, h csökkenti az adagot. ha nem menne el ennyi pénz nem szólnék egy szót sem, mert engem egyedül az anyagi vonzata miatt zavar. Nekem is van/volt függőségem, de ahogy szar anyagi helyzetbe kerültem visszafogtam magam, nehéz volt, de megcsináltam, hiszen ahogy észrevettem, h nincs hó végén másra pénzem el kellett gondolkodnom, h mi legyen.
A 3 doboz akkor is sok. ugyhogy leülünk beszélgetni.
1. Ha együtt éltek, egy család vagytok, nincs én pénzem te pénzed, mi pénzünk van. 2. A megoldás, közös kassza és az ossza be, aki jobban ért hozzá. 3. elektromos cigi?? 4. Ne zsarold, hanem nyomozd ki, miért dohányzik, van e lelki problémája, segíts neki leszokni (orvossal).
Röviden ennyi....
ha LEszokott akkor hogy, mikor szív el TITOKBAN 40-60 szál cigit egy nap??? és nem vezsed észre hogy büdös?? hahah ne már :))
nekem nincs bajom a cigivel normális mennyiségig, napi pár szál, de egyet is megérez egy nemdohányzó... ha a párod három doboz cigit elsziv a hátad mögött akkor gyakorlatilag nem is együtt éltek hisz nem maradna arra is idő---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!