Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sógorom titokban kamerázott...

A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

15/L vagyok

Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!

Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)

Mit csináljak?

Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!

2013. jan. 1. 20:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem minden pasi ilyen, csak van akinek több esze van:(
2013. jan. 1. 23:29
 62/84 A kérdező kommentje:
Az a retkes videó meg sincs a telefonomba!!!!!! Istenem...
2013. jan. 1. 23:31
 63/84 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen komoly családi helyzetben nem értem miért lógsz a gyakorikerdesek.hu-n.

A nővéreddel van a legnagyobb baj, ha nem mondta meg a férjének, hogy azonnal takarodjon el onnan...

2013. jan. 1. 23:32
 64/84 A kérdező kommentje:
Tudom, minden pasi ilyen... Itt is mi megy néha gyk-n? Beleolvasok, és sírni tudnék! Hát... most valóra vált.
2013. jan. 1. 23:32
 65/84 anonim ***** válasza:
65%
Nem ilyen minden pasi, csak a nőnek kell több eszének lenni, hogy tudjon választani és ki tudja szúrni a problémásakat...
2013. jan. 1. 23:34
 66/84 A kérdező kommentje:

"Ilyen komoly családi helyzetben nem értem miért lógsz a gyakorikerdesek.hu-n" Próbálom ezt elfelejteni és nem agyalni, hogy mi lesz! De már megyek aludni...

Igen, utolsó, végülis Neked is igazad van...

2013. jan. 1. 23:55
 67/84 anonim ***** válasza:
25%
Ha marad a csávó többet ne fürgyé le.....
2013. jan. 2. 00:03
 68/84 anonim ***** válasza:
100%

Ez a reakció is azt támasztja alá, hogy valami nagy baj van nála fejben. Nem tud felelősséget vállalni, lebukott és most csak bőgni tud. Átnézted a telóját, hogy vannak-e egyéb videók vagy képek? A helyedben a gépeteket is átnézném, van-e rejtett mappa vagy ha van saját gépe, akkor azt.

Ez tényleg nem játék. Menjetek a rendőrségre. Ha megsejti, hogy azért nem léptek, mert tőle függtök pl. anyagilag, akkor simán visszaélhet a helyzettel és azt tesz veletek (és később akár a csöppséggel is), amit akar. Úgysem derül ki. Ezt ne várd meg. Ha anyukád nem megy a rendőrségre, tedd meg te.

2013. jan. 2. 00:03
 69/84 anonim ***** válasza:
94%
Ja meg persze átkutatnám a cuccait, hátha kiírta a vidiket vagy kinyomtatta a képeket.
2013. jan. 2. 00:07
 70/84 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mond el, nővérednek is tudnia kell hogy kivel vállal gyereket ...meg kitudja meddig fajul
2013. jan. 2. 01:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!