A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l!
Mit csináljak?
Figyelt kérdés
15/L vagyok
Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!
Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)
Mit csináljak?
Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!
Anyukád egy balf.sz! Menj oda nővéredhez és mond el neki! ha összeesik összeesik. Egyszer meg kell tudnia
2013. jan. 1. 21:36
32/84 A kérdező kommentje:
Hátnem értitek??? Essen össze a nővérem?? Azért ez sem jó így. Ez sehogy sem jó!!! Reemélem, hogy felébredek, ez csak egy rossz rémálom!!!
2013. jan. 1. 21:43
33/84 anonim válasza:
Kicsikém idefigyelj! Olyan nincs,hogy mindenkinek jó. Jobb most megtanulnod,hogy légy leleményes mert ha majd egyszer megerőszakol azt is a nyakadba varrhatod. Egyszer úgyis meg kell tudnia nővérednek
2013. jan. 1. 21:45
34/84 anonim válasza:
Kenőcsös doboz, ez az ember még készült is erre, ez beteges. Lehet, hogy szó szerint beteg, nem biztos, hogy egyből el kell ítélni, esetleg magyarázatot kérni. A nővéredet biztosan kikészítené, de a sógorodnak szólni kellene, hogy tudsz róla.
2013. jan. 1. 21:47
35/84 anonim válasza:
gyorsan másold be a gépre, és legyen belőle 2 példányod. vidd el cd n vagy pendrive n a rendőrségre.
kit érdekel hogy terhes a nővéred, inkább most derüljün ki mekkora egy perverzzel jár
2013. jan. 1. 21:50
36/84 anonim válasza:
A sógorodnak nyugodtan megmondhatod, hogy ezt a törvény is bünteti, és még a feljelentésen is gondolkodsz, hadd rettegjen ő is!
2013. jan. 1. 21:50
37/84 A kérdező kommentje:
De emberek!! Olyan igazatok van, de leszúrnám magam, ha itt esne össze a nővérem!!! El kell mennie, tén yleg nem maradhat, ez beteg! De nővérem is gyesen van, anya most nem dolgozik, én csak tanulok, anya folyton ezt hajtogatja, de ez sem jobb, tudom. higyjétek el, anya sem fogyatékos, tudja ő, hogy mennie kell, nem értem. Írok ide, mintha ti tudnátok nekünk megváltást adni, istenem!
2013. jan. 1. 21:53
38/84 anonim válasza:
ennyi teszetoszát egy rakáson... hülyék vagytok. rendőrég, feljelentés és kész.
ha nem jelentitek fel és molesztálni fog egy gyereket az majd a ti lelketeken szárad mert nem tettetek semmit
a nőbérednek meg ha egészséges a gyerek nem lesz semmi baja, max ne mondjátok el neki egyből azt kamuzhatja a faszi hogy pl az anyjához megy és felszivódik örökre.
30N
2013. jan. 1. 21:53
39/84 A kérdező kommentje:
Szerintem megtudta a nővérem, mert sír az ágyon, amikor bementem a laptopkábelért! lehet, hpgy azért sír, mert megtudta az igazságot, vagy azért, mert én dühösen mentem be ugye a szobába, és azt hiszi, hogy haragszunk rájuk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!