A sógorom titokban kamerázott a fürdőben engem .15/l!
Mit csináljak?
Figyelt kérdés
15/L vagyok
Észrevettem, hogy egy kenőcsös doboz ki van vágva, benne a telefon, a videófelvétel elindítva!!! Egy kicsi luk volt csak a kemralencsének!
Anyának szóltam, de a nővérem (a sógorom felesége ugye) terhes, nem tud semmit, nem akarom elmondani neki, ott szül meg az ágy tetején!! (8,5 hónapos)
Mit csináljak?
Anya tud róla, senki más, csak én meg anya, hát normális ez az ember? Még időben észrevettem az esetet, szerintem ez az első eset. Segítsetek, tanácsoljatok valamit, úgy felidegesítettem magam!!!!
Szétröhögtem az agyam!! Inkább imát mondanál, mintsem hülyeségeket!
2013. jan. 1. 22:54
52/84 anonim válasza:
Amikor visszavitted neki a telefonját, nem szégyellte magát? Nem próbálta megmagyarázni, hogy mi ez az egész?
2013. jan. 1. 22:56
53/84 A kérdező kommentje:
Mérgesen bevittem a telefont, hogy "tessék itt a telód" mintha mi sem történt volna... hogy csak én meg ő tudjon róla, nővérem ne. Aztán nővérem nem hülye, ott volt, mikor átadtam a telefont, látta rajtam, baj van. A sógorom elsápadt, tisztára elképtelenedett, vagy tudom is én. 1 mp alatt ki is jöttem. Nővérem rájött. Kérdezgette tőle: rosszat csináltál? Videózni akartál? Mert nem az a telefon szokott neki bent lenni zenehallgatáskor. Sógorka meg csak hallgatott, aztán elbőgte magát. Nővérem meg bejött hozzánk, itt ülünk, mint 3 hülye fejbevert nő... Anya azóta jól kiosztotta sógort. Nem is tudom, minek írom le... hogy "ne vérezzen több sebből" Amúgy meg nem itt ülök egész végig, gép bekapcsolva, aztán hol itt vagyok, hol ott.. Ülünk mindhárman, Nővérem sír, nekem szétrobban a fejem, Anya magyaráz. Az a hülye meg lapít a nővéremék szobájában.
2013. jan. 1. 23:01
54/84 anonim válasza:
De sógorod nem mondd semmit?
Nem is reagál a dologra?
nem értem...
2013. jan. 1. 23:09
55/84 anonim válasza:
Milyen undorító egy pöts az az ember. Nem elég, hogy a felesége mindjárt megszül, ő inkább a meztelen családtagokra vadászik. Most aztán jól fel van adva nekik a lecke, ez most az ő dolguk, hogy hogyan tovább.
Ha nálunk lenne ilyen apám úgy kipofozta volna az ipsét a lakásból, hogy csak na.
2013. jan. 1. 23:11
56/84 A kérdező kommentje:
bőg a szobába az a szerencsétlen!! Nem bírom... Én megértek mindent, és mottóm, hogy minden okkal történik, de ez... na mindegy.
2013. jan. 1. 23:15
57/84 anonim válasza:
Gondolom a ház a tiétek, nem?
Akkor miért nem zavarjátok el, miért van még ott?
2013. jan. 1. 23:17
58/84 anonim válasza:
ekkora parasztot
2013. jan. 1. 23:17
59/84 A kérdező kommentje:
De legalább mostmár megtanultam, hogy mi az az egy, ami nekem biztos hogy nem kell.
2013. jan. 1. 23:18
60/84 A kérdező kommentje:
Mi házunk, igen, nem zavarunk, mert le vagyunk blokkolva, meg hülyék vagyunk! Mind a négyünknek egy tarkónlövés kellene Tisza partján..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!