Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért olyan nagy baj?

Ez miért olyan nagy baj?

Figyelt kérdés
Kaptam Karácsonyra pénzt, és tegnap vettem rajta egy digitális zongorát (használtan). Már kiskorom óta ez az álmom, és most végre meg tudtam venni. Szüleim most pedig teljesen ki vannak akadva, hogy miért ilyen hülyeségekre költöm a pénzt, és miért nem tudom beosztani, meg hogy nem fognak nekem adni ezentúl semmire sem pénzt... Pedig azt hittem, direkt azért kaptam, hogy arra költsem, amire akarom. Anya még azzal jön, hogy biztos meg fogom unni fél éven belül, ahogy szinte mindent, mert általában belekezdek valamibe, és hamar megunom, de a hangszerekkel nem így vagyok. Gitározni is kb. 6 éve gitározom, igaz, most már kb. csak hetente veszem elő. Nem tudom, miért nem bírják megérteni, hogy nekem ez volt minden vágyam... Anya csak ordibál velem, pedig munkát is keresek, szóval tényleg törekszem, ezért nem értem :( L/22

2012. dec. 28. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:

Azt már tudjuk, hogy eléggé el vagytok eresztve anyagilag, de

egyre nem válaszoltál:

50 ezer forint - ez egy átlagos/szokásos összeg nálatok? Máskor, más alkalomra is ekörül kapsz?

A tavalyi karácsonyi ajándékod értéke ütötte ezt az összeget?

Vagy ez azért kiemelkedő, nem jellemző összeg volt?

Ha csak a szokásos, és tavaly is ekörül kaptál csak tárgyajándék gyanánt, akkor érthető, hogy meglepett a szüleid reakciója.

Viszont, ha ez az összeg sokkal több, mint a szokásosan ajándékba adott, akkor máris megvan a válasz, miért vártak más magatartást tőled.

2012. dec. 29. 13:50
 82/87 A kérdező kommentje:
Nem, máskor is kb. ennyit kaptam...
2012. dec. 29. 13:51
 83/87 anonim ***** válasza:
32%
de miért befektetés, és művészet?:D amit eddig leírtál, abból az derül ki, hogy egy idő után rá fogsz unni, és komolyabban tanulni sem akarsz, csak pötyögni rajta. mindegy, hogy megvetted, nem arról van szó, de azért ne keverjük a tanulókat azokkal, akik vesznek egy hangszert, hogy legyen, aztán meg hetente egyszer ülnek mellé
2012. dec. 29. 14:17
 84/87 A kérdező kommentje:
Nem fogok ráunni, fogok tanárhoz is járni...
2012. dec. 29. 14:23
 85/87 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan nagy baj, csak nem eggyeznek a nézeteitek.
2012. dec. 29. 18:52
 86/87 anonim ***** válasza:
57%

Engem biztos bosszantana a kiakadása és visszavágnék, hogy én sem vagyok kíváncsi annak a képére, aki ajándékba pénzt ad, aztán számon kéri rajtam mire költöm...

Vagy vennék neki egy doboz bonbont, aztán ha megeszi, kiakadnék,hogy hogy képzelte, hogy megeszi, az nem arra való, azt el kell rakni nehéz időkre... Ejj..!!

2012. dec. 29. 18:52
 87/87 A kérdező kommentje:
Elkezdtem hozzávágni, de lecsapta a telefont :( Azóta szóba sem állunk egymással.
2012. dec. 29. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!