Szerintetek fura ha a kisebbik a Marcell nevet kapja, ha a nagy Martin?
Szerintem keressetek egy másik nevet.
Ha a nagy Martin és a kicsi Marci, te pedig mondjuk messziről kiabálsz oda nekik, tök egyformának lehet hallani, mindketten felkapják a fejüket.
Marci-Martin.......
:/
Annyi sok szép név van...Balázs, Viktor, Csanád...
én valami mást adnék neki mert tényleg hasonlóan hangzik ha messziről kiabálják és majd jól odafigyel mindekettő mindig ami bosszantani fogja őket
mondjuk én az idősebbnek se adtam volna a Martin nevet,
szerintem mindkettő macskanév, legalábbis a mamámnak akárhány macskája volt mind a kettő közül hívták valamelyiknek... Isten ments hogy a gyerekemet akárhányszor megszólítja valaki, az öreglány egyik f.ostos, denevérfülű vékony macsekja jusson eszembe a névről :D
Szerintem a Martin semmiképp sem Marci, a becézést illetően. Martinhoz jó a Marcell. (Bár nekem mindig a Duracell jut róla eszembe.)
Nekem is van amúgy egy Martinom és egy Marcellem a csoportba, úgyhogy nem a levegőbe beszélek. :)
24N
Én ismerek Martint aki Marci....
Egyébként keresnék másik nevet. Ez olyan, minthogy nem adnám a két lányomnak a Dóra és Nóra neveket például, mert majdnem ugyanaz.
Szerintem nem gáz :)
Mindkét név tetszik, az egyik lehet Marti a másik meg Marci aztán semmi gond :)
Egybként a Martint szerintem sem szokás Marcizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!