Ez miért olyan nagy baj?
Furának lenni jó. :)
Ne győzd meg őket. Csak mondd el nekik, hogy neked ez fontos, és ha legközelebb meg akarják mondani mire költsd az elvileg ajándékba kapott pénz,akkor előre szóljanak. Mi mást tehetsz?!
Én sajnállak, Kérdező :(
Ha már tényleg 1 évtizede ez az álmod, akkor nem értem, hogy miért van ilyen nagy harag miatta. Ráadásul, a mai világban sokan elb@sznak ennyit 1-2 plázázás alkalmával (vesz 1 csizmát, pár felsőt és egy parfümöt és el is ment) illetve Pistikének videókártyára vagy 3x ennyiért új gépre, ami 2 év alatt elavul. Ettől egy digitális zongora sokkal értelmesebb, pláne ha szeretsz is játszani rajta.
Ráadásul ennyi pénz akciós kamattal se fial többet havi 300Ft-nál és másba se lehet jobban befektetni.
Az pedig szerintem teljesen normális, hogy a szüleid eltartanak addig, amíg nem állsz meg a lábadon. Például nekem is leszakadna a pofám, ha a jövőbeni gyerekemtől "rezsi hozzájárulást" akarnék kérni. A család a támogatásról és szeretetről szól, nem arról, hogy 2 fillérért megb@sszuk valamelyik felmenőnket, hogy ilyen vulgárisan fejezzem ki magam.
Akkor más lenne a helyzet, ha mindennapi nehézségek lennének és a számlákkal sakkoznátok, de ahogy a hozzászólásaidból leveszem, nincsenek ilyen jellegű problémáitok, vagyis senkinek sem volt égető szüksége erre a pénzre.
Azt se értem, hogy egyesek már ennyiért is irigykednek. Azt megérteném, ha egy 50 milliós lakást és egy BMW terepjárót tolnának ennyi idősen a valaki valaga alá (ilyenről is tudok), akkor egyesek elfintorodnának, hogy milyen igazságtalan az élet, de egy digitális zongora messze nem ez a kategória...
24F
Jaja! Ha a fűtésbe kellett volna beleadnia, akkor kapott volna 50 zsák fát és adagolhatja a tűzre. :D
Ez a "nem szeretünk, szia" epic volt! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!