Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért olyan nagy baj?

Ez miért olyan nagy baj?

Figyelt kérdés
Kaptam Karácsonyra pénzt, és tegnap vettem rajta egy digitális zongorát (használtan). Már kiskorom óta ez az álmom, és most végre meg tudtam venni. Szüleim most pedig teljesen ki vannak akadva, hogy miért ilyen hülyeségekre költöm a pénzt, és miért nem tudom beosztani, meg hogy nem fognak nekem adni ezentúl semmire sem pénzt... Pedig azt hittem, direkt azért kaptam, hogy arra költsem, amire akarom. Anya még azzal jön, hogy biztos meg fogom unni fél éven belül, ahogy szinte mindent, mert általában belekezdek valamibe, és hamar megunom, de a hangszerekkel nem így vagyok. Gitározni is kb. 6 éve gitározom, igaz, most már kb. csak hetente veszem elő. Nem tudom, miért nem bírják megérteni, hogy nekem ez volt minden vágyam... Anya csak ordibál velem, pedig munkát is keresek, szóval tényleg törekszem, ezért nem értem :( L/22

2012. dec. 28. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 A kérdező kommentje:
Értelmes lehetsz, már csak a helyesírásodból és a roppantul bölcs eszmefuttatásodból ítélve, így én ezt most válaszra sem méltatom inkább. Egyébként pont nem érdekel, hogy más 70ezerből él, fáj, hogy megengedhetjük mi magunknak a nagyobb kadásokat? SZüleimnek 50 ezer Ft meg sem kottyan, erről ennyit. Jó, hogy nem kértek számon, hogy miért nem élünk mi is 70 ezer forintból...
2012. dec. 28. 20:37
 52/87 A kérdező kommentje:
*ez a 46-os válaszolónak szólt, 50es válaszolóval pedig teljes mértékben egyetértek, PONTOSAN ezért vettem meg azt a nyomorult zongorát.
2012. dec. 28. 20:40
 53/87 anonim ***** válasza:
89%
Nevetséges vagy 60%os . honnan az istenből lenne egy 22 évesnek háza?:DD Ki ne találd már ,hogy a zongora miatt nincs pénze házra :D:D:D persze tudjuk ezen az oldlaon mindenki 8 éves kórától kezdve dolgozott lehetőleg egy szénbányában ,mert attól lesz valaki jó ember ,14 évesen már önellátók voltatok ésatöbbi. Még ha egy 40 éves fószerről beszélnénk,aki a mamahotelben jól érzi magát és egyik napról a másikra beadta a zaciba nagymuter aranyait,hogy vehessen magának egy csík kokót akkor mér értelme is lenne annak amit beszélsz . Neked nem ártott volna "befelyezni" viszont egy iskolát (vagy elkezdeni esetleg) .
2012. dec. 28. 20:42
 54/87 anonim ***** válasza:
0%

20:26-vagyok.

Tudod mit ! :) Én nem vagyok besavanyodva!!! :) Jól tetted hogy megvetted mostmár nem vitázok. Ha legközelebb szeretnél sok gumicukrot vedd meg!! :) 50 ezer forintból vehetsz 250 zacskót! :) Ugye mennyire jó ötlet ha ez az álmod? :) Végülis csak 22 éves vagy! :)

2012. dec. 28. 20:43
 55/87 anonim ***** válasza:
7%
Milyen érzés emberi testben egy hörcsög IQ szintjével élni egyébként ?
2012. dec. 28. 20:45
 56/87 anonim ***** válasza:
78%

Istenem mivan itt...!

Mar bocs de magasrol levan tojva ki mennyibol el! Ez epp olyan, higy azert ne egyek mert afrikaban eheznek? -.-

Azt gondolom, ha vki penzt ad ajandekba azert adja mert, azt szeretne, hogy azt vegyen belole ami ot boldogga tesziii! Nem azert, hogy megtanulja beosztani. Ha ez a cel akkor azt mondom 1 honapra ennyi penzt kapsz, kb vazolom mire szamits mit kell belole venned magadnak (pl. Tisztalkodo szerek, tampon v akarmi) es oszd be. Ha elfogy, elszorod igy jartal nem kapsz tobbet!

Es vegul, ha nem mindegy, hogy mire kolti a penzt akkor azt mondom, hogy kislanyom mondj 3-4 dolgot ennyi vagy annyi ertekben amire szugseged lenne vagy amit szeretnel. Axtan kivalasztom a leghasznosabbat veszem a varadsagot es megveszem neki en! Ennyi.

Mivel nem ez tortent igy igazabol nincs joguk a szemedre hanyni mit vettel! Ajandekot azert ad.az ember, hogy oromet szerezzen. Ha nem tudom mivel tudnek oromet szerezni es penzt adok ... Az kvazi annyit tesz, hogy ilyen ertekbe szerezz oromet magadnaak.

A kerdezo ezt tette... Ennyi. Es ez.fuggetlen attol, hogy ki tartja el, dolgozik e, ki mennyibol el vagy mennyit szor el.

Ha vki penzt ad ajandekba es megmondja mit csinalj vele az kb nesze semmi fogd meg jol. Az nem ajandek! Csak lustasag ...!

57/87 A kérdező kommentje:
Veszek is ;-) Egyébként meg azt nem értem, miért ne? Ha ez lenne minden vágyam, hidd el, megvenném.
 58/87 anonim ***** válasza:
91%

"Ha legközelebb szeretnél sok gumicukrot vedd meg!!"

És akkor mi van ha valaki 22 évesen 50 ezer forintért gumicukrot vesz???? Mi van akkor??? Megmondom: SEMMI!!! :D

2012. dec. 28. 20:47
 59/87 anonim ***** válasza:
10%
Most is kérdező, miért vitázol? Miért nem ülsz le a kibaxott zongora elé amit vettél? Csak vitatkozol róla? Neked meg van a dologról a véleményed, másoké nem érdekel csak kritizálod. Akkor mégis mi a faxért írtad ki a kérdést?
2012. dec. 28. 20:49
 60/87 anonim ***** válasza:
Egyébként említsd meg nekik azt a szép kis mondást, hogy ajándék lónak... Ez esetben azt jelenti, hogy ha már nem volt kikötés, hogy mire költsd az ajándék pénz, akkor egyrészt késő bánat, másrészt lehet hogy át kellene gondolniuk, hogy mit is értenek ők ajándék címszó alatt. Mert ha azt, hogy itt a pénz, vedd meg belőle amit mi akarunk, vagy itt a pénz, de el ne merd költeni, akkor legközelebb erről értesíthetnek előre. :)
2012. dec. 28. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!