Ez miért olyan nagy baj?
Figyelt kérdés
Kaptam Karácsonyra pénzt, és tegnap vettem rajta egy digitális zongorát (használtan). Már kiskorom óta ez az álmom, és most végre meg tudtam venni. Szüleim most pedig teljesen ki vannak akadva, hogy miért ilyen hülyeségekre költöm a pénzt, és miért nem tudom beosztani, meg hogy nem fognak nekem adni ezentúl semmire sem pénzt... Pedig azt hittem, direkt azért kaptam, hogy arra költsem, amire akarom. Anya még azzal jön, hogy biztos meg fogom unni fél éven belül, ahogy szinte mindent, mert általában belekezdek valamibe, és hamar megunom, de a hangszerekkel nem így vagyok. Gitározni is kb. 6 éve gitározom, igaz, most már kb. csak hetente veszem elő. Nem tudom, miért nem bírják megérteni, hogy nekem ez volt minden vágyam... Anya csak ordibál velem, pedig munkát is keresek, szóval tényleg törekszem, ezért nem értem :( L/222012. dec. 28. 18:29
61/87 anonim válasza:
60 százalékos és te miért nem kussolsz el végre? rohadt idegesítő ostobenkó vagy . Nem szeretünk,szia.
62/87 anonim válasza:
Egyébként én sem értem ezt a problémázást, a legtöbb ember, ha körül néz otthon, egy rakat olyan dolog veszi körül, több százezer forintnyi értékben, aminek forintosított értelemben semmi haszna, pontosabban az a haszna, hogy jobbá teszi az illető életminőségét. Gazdaságilag semmi haszna egy kényelmes fotelnek, egy HiFi cuccnak, egy az ember hobbyjához kapcsolódó dolognak, egy dísztárgynak, stb...
64/87 anonim válasza:
Gazdaságilag annak sincs haszna, hogy asztalnál eszünk. Kis láboskával leülsz a sarokba, eszel, jól laksz, örülsz. :) Zongoraellenzők közül ki mert magának asztalt venni?? :))
65/87 A kérdező kommentje:
Jó, hogy a kérdésemre válaszolt mindenki XD
2012. dec. 28. 21:02
66/87 anonim válasza:
Itt azt nem szokás! :D
De én írtam, hogy ajándék ló, meg stb, valahol itt van az utolsó 2 oldalon.
67/87 A kérdező kommentje:
Igen, Neked igazad van teljesen :) Szeretem a zenét, imádok zongorázni, ennyi erőből elkölthettem volna drogokra is a pénzt akár XD Ez a sok, besavanyodott emberi hulladék teljesen leszívta most az agyamat, még így gépen keresztül is... Komolyan, rossz látni, hogy ilyen társadalomban élünk, és kicsit most el is szomorodtam. Nem hittem volna, hogy ennyire a pénz motiválja az embereket :(
2012. dec. 28. 21:09
68/87 anonim válasza:
De annyi haszna volt, hogy láthatod nem (csak) a szüleid ilyenek. Társadalmi elvárás, hogy szenvedj. Aki nem teszi, az fura.
69/87 anonim válasza:
Ez pont olyan mintha kapnal egy hifit es megmondanak, hogy csak operat halgathatsz rajta mert a rock vagy a pop zene nem hasznos!
Vagy kapsz egy turmix gepet de kikotom, hogy mihez hasznalhatod! Rohej xD
70/87 anonim válasza:
ma 20:23 válaszoló vagyok.
Még csak annyit írnék hozzá, ami nem a témához kapcsolódik, hogy tényleg szomorú, hogy milyen sok rosszindulatú és megkeseredett ember él ma Magyarországon. S ez veszi az embert mindenhol körül.
Mint írtam én se keresek jól, de mégsem kezdtem el szidni a kérdezőt, hisz nem ártott ő nekem semmit, nem is miatta van sz*r munkám, s ami a legfontosabb, nem éreztem, hogy felvágna azzal, hogy ő ezt megvette magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!