Szerintetek normális dolog az, hogy a férjem nem adja ide a kocsiját?
Az én kocsim elromlott és szerelőnél van. Elszerettem volna kérni a férjem kocsiját, hogy azzal menjek elintézni a dolgom. Ez az első ilyen alkalom. Erre azt mondja, hogy az kizárt. Kérdezem miért. Azt mondja mert fél, hogy meghúzom meg majd nem tudok vele parkolni meg ilyen hülyeségek. Ráadásul csak ritkán használja. Van neki egy kis furgonja azzal szokott általában menni. A nagy kocsi meg napok óta a garázsban áll és mégsem képes ideadni.
Ez szerintem nagyon nagy parasztság. Nem? Vagy csak én reagálom túl?
"Egy Audi A6-os, és egy Audi A8-as parkol a garázsban"
Egy hangyányit nagyobb a különbség a Yaris meg a 760-as között, mint a két AUDI között!
Én azt nem értem minek vesz valaki ilyen kocsit?
Ez már túlmegy az ésszerűség határain. Egy 760i már minden szempontból "túl". Túl nagy, túl erős, túl drága.
Biztos nem azért adja oda, mert nőről van szó, igaz? Havernak se adná, igaz? Tök nevetséges, de jellemző még a mai magyar elmaradott gondolkodásra.
És mégcsak nem is vezsik észre magukat a nagy macsók.
A kérdező nem rallizni akar, hanem elintézni a dolgait.
Az autót, mindegy milyen márkájú, használni kell, különben egy idő után pl. a gumitömlők elporladnak, egyes alkatrészek beállnak. A legjobb márkánál is.
Meg a másik: ha volna egy BMV-m, minden nap mennék vele egy kicsit. Nem dísznek van!
De most komolyan!
Minek van BMW-d ha nem használod?
:))
A kérdező azt mondta 3 napja áll a garázsban nem 30 éve:) Nem hinném, hogy az elporladás veszélye fenyegetné a kocsi bármely alkatrészét:)))
Azt is elmondta, hogy a férje legtöbbször egy furgonnal jár. Nem kell hozzá sok logika, hogy kitalálja az ember, hogy praktikussági okokból.
Mit nem lehet ezen érteni?
Mellesleg én se szeretem használni a kocsit télen. Többet árt neki az utakon lévő só és szutyok mint a garázsban állás:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!