Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy a férjem nem adja ide a kocsiját?

Figyelt kérdés

Az én kocsim elromlott és szerelőnél van. Elszerettem volna kérni a férjem kocsiját, hogy azzal menjek elintézni a dolgom. Ez az első ilyen alkalom. Erre azt mondja, hogy az kizárt. Kérdezem miért. Azt mondja mert fél, hogy meghúzom meg majd nem tudok vele parkolni meg ilyen hülyeségek. Ráadásul csak ritkán használja. Van neki egy kis furgonja azzal szokott általában menni. A nagy kocsi meg napok óta a garázsban áll és mégsem képes ideadni.

Ez szerintem nagyon nagy parasztság. Nem? Vagy csak én reagálom túl?

2012. dec. 20. 17:34
 11/95 anonim ***** válasza:
78%
Azért nem adja oda, mert a BMW kb. 2szer nagyobb a Yarisnál...oka lehet, ha nem adja, valószínűleg tudja hogy vezetsz, és úgy ítéli meg, hogy nem elég jól!
2012. dec. 20. 18:13
 12/95 anonim ***** válasza:
94%

Hát kicsit furcsa.

Amúgy miért van szerelőnél?Csak elromlott,vagy összetörted?

2012. dec. 20. 18:15
 13/95 A kérdező kommentje:

Nem törtem össze csak elromlott. A váltójának van valami baja. Nem tudom pontosan nem értek hozzá.

Attól mert eddig kis kocsikat vezettem nem értem miért ne vezethetnék egy nagy kocsit. Azt is ugyanúgy kell. Parkoláskor tényleg jobban kell figyelni aztán annyi.

2012. dec. 20. 18:20
 14/95 anonim ***** válasza:
18%
Közösen vettétek az autókat? Együtt szereztetek mindent? Akkor csúnya dolog a férjedtől.
2012. dec. 20. 18:22
 15/95 anonim ***** válasza:
52%
Én se adnám oda. A bmw sokkal nagyobb, erősebb, drágább mint a yaris. Gondolom tudja hogy szoktál vezetni, ezért nem adja oda. A Yarisnak meg szinte biztos hogy a kuplungja ment tönkre és szerintem nem ok nélkül. Eddig ahány nőt láttam vezetni, mind gyilkolta a kuplungot, bár nem tudom te hogy vezetsz. Inkább kérd meg hogy vigyen el.
2012. dec. 20. 18:26
 16/95 anonim ***** válasza:
89%
Igen, sokan hiszik azt, amit te, hogy minden négykerekűt ugyanúgy kell vezetni. A BMW 760 nem csak sokkal nagyobb autó, mint egy Yaris hanem brutálisan erős is. Véletlenül kicsit odalépsz neki, és már át is mentél két épületen. Meg aztán az esetleges javításért is többet kérnek, mint egy Yaris esetén.
2012. dec. 20. 18:27
 17/95 anonim ***** válasza:
15%
én megmondanám neki, hogy válasszon köztem és a kocsi között! nehogymár egy buta autót jobban szeressen, mint engem! az igazi érték Benned van, nem az autóban! ha ezt nem látja be, akkor veszett fejsze nyele ez a kapcsolat!!
2012. dec. 20. 18:31
 18/95 anonim ***** válasza:
68%

A pasik a kocsijukért harapnak:DD Te ezt nem tudod?:DD

Minek cirkuszolni?ráadásul ezért:DD Mondjuk nő vagyok, nagyon szeretek vezetni, a lassúságot útálom és elég jól is megy, de a kb 24 éves jogsimmal nem volt még saját hibás eseményem, de: még én sem kérném el. Mert egy egérkamion össze sem hasonlítható egy olyan nagy döggel:D

Hívj egy taxit..

2012. dec. 20. 18:47
 19/95 anonim ***** válasza:
98%

15

Jelentem: van olyan nő aki nem gyilkolja a kuplungot:DD

2012. dec. 20. 18:50
 20/95 anonim ***** válasza:
95%

Teljesítmény

Yaris 65LE

BMW 445LE azaz majdnem HÉTSZER akkora a teljesítménye

Saját tömeg

Yaris 955kg

BMW 2090kg azaz több mint DUPLA olyan nehéz

Hossz

Yaris: 3640 mm

BMW: 5029 mm azaz majdnem MÁSFÉLSZER hosszabb

Tényleg nem érzed, hogy a BMW-t azért nem olyan vezetni mint egy Yarist.

Pláne most télen ebben a sz@r időben. Egy ilyen "fenevadat" tudni kell uralni. Veszélyes lehet egy olyan ember kezében aki nincs hozzászokva a nagy és nagyteljesítményű autókhoz. Persze tudom ha nem próbálod ki sosem fogod megtanulni vezetni. Viszont ne akarj a szinte legkisebből egyből átülni a szinte legnagyobba. Pláne ne egyedül és ne télen.

Ne haragudj, de én se adnám oda neked. És ez nem arról szól, hogy enyém-tiéd, közös stb. Hanem józan ész kérdése.

2012. dec. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!