Szerintetek normális dolog az, hogy a férjem nem adja ide
a kocsiját?
Figyelt kérdés
Az én kocsim elromlott és szerelőnél van. Elszerettem volna kérni a férjem kocsiját, hogy azzal menjek elintézni a dolgom. Ez az első ilyen alkalom. Erre azt mondja, hogy az kizárt. Kérdezem miért. Azt mondja mert fél, hogy meghúzom meg majd nem tudok vele parkolni meg ilyen hülyeségek. Ráadásul csak ritkán használja. Van neki egy kis furgonja azzal szokott általában menni. A nagy kocsi meg napok óta a garázsban áll és mégsem képes ideadni.
Ez szerintem nagyon nagy parasztság. Nem? Vagy csak én reagálom túl?
Nem tudjuk, hogy vezetsz... Kérd el a furgont! :-)
2012. dec. 20. 17:39
2/95 anonim válasza:
"Akkor ma kézből eszel, mert félek, hogy véletlenül összetöröd a tányért. És ivásra pedig használd a csapot, tudod milyen drága az üvegpohár.:("
2012. dec. 20. 17:39
3/95 anonim válasza:
Tényleg parasztság. Én bármimet kölcsön adnám a páromnak.
2012. dec. 20. 17:40
4/95 anonim válasza:
Adtál rá okot, hogy féltse? Ha nem akkor egy bunkó paraszt és egyáltalán nem reagálod túl. Ha a sajátoddal tudsz parkolni, azzal mért ne tudnál -.-" Én hozzá se mennék olyanhoz, aki ok nélkül kétségbe vonja, hogy jól vezetek.
2012. dec. 20. 17:40
5/95 anonim válasza:
Pffffffff...Ott rontod el hogy kéred. Sztem egy normális házasságban és párkapcsolatban nincsen olyan hogy enyém tiéd. Nekem sem kell kérni a páromét...szólok hogy viszem és kész.
2012. dec. 20. 17:43
6/95 anonim válasza:
Milyen kocsi a férjedé? Neked milyen kocsid van?
Van egy olyan sanda gyanúm jókora kategória különbség lehet a két verda között azért nem adja oda.
2012. dec. 20. 17:49
7/95 anonim válasza:
Parasztság!
2012. dec. 20. 17:58
8/95 A kérdező kommentje:
A férjemé egy BMW 760i nekem meg egy Toyota Yarisom van ezer köbcentis motorral.
Oké sokkal nagyobb az övé, de ez még szerintem nem ok. Annak is csak négy kereke van:)
2012. dec. 20. 18:02
9/95 anonim válasza:
6. válaszoló: telitalálat.
Szerintem is kérd el inkább a furgont.
2012. dec. 20. 18:07
10/95 anonim válasza:
BMW 760? Hoppá. Akkor azért van a féltésben ráció. Bár számomra viccesek azok az emberek, akik vesznek egy viszonylag drága kocsit, aztán nem merik használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!