Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy a férjem nem adja ide a kocsiját?

Figyelt kérdés

Az én kocsim elromlott és szerelőnél van. Elszerettem volna kérni a férjem kocsiját, hogy azzal menjek elintézni a dolgom. Ez az első ilyen alkalom. Erre azt mondja, hogy az kizárt. Kérdezem miért. Azt mondja mert fél, hogy meghúzom meg majd nem tudok vele parkolni meg ilyen hülyeségek. Ráadásul csak ritkán használja. Van neki egy kis furgonja azzal szokott általában menni. A nagy kocsi meg napok óta a garázsban áll és mégsem képes ideadni.

Ez szerintem nagyon nagy parasztság. Nem? Vagy csak én reagálom túl?

2012. dec. 20. 17:34
 41/95 anonim ***** válasza:
22%
Hát nálunk ilyen nem lenne...Már ne haragudj.Fognám a kulcsot és vinném az egyik autót.....
2012. dec. 20. 20:58
 42/95 anonim ***** válasza:
23%

Nálunk egy sharan van és egy mercedes.Szóba sem jön,hogy melyiket "vihetem" el....

Amelyikkel akarok azzal megyek. :)

Ilyesmi szóba sem jön.Persze ha kell neki az autó ok.De mint írod napok óta a garázsban áll....

Nem értem.

Menj el a furgonnal.

2012. dec. 20. 21:01
 43/95 anonim ***** válasza:
60%

"Hát nálunk ilyen nem lenne...Már ne haragudj.Fognám a kulcsot és vinném az egyik autót....."

Ja, csak lehet már a garázsból kiállás is problémás lenne a bömössel :))

2012. dec. 20. 21:02
 44/95 anonim ***** válasza:
37%

Én meg azt gondolom (43-askával ellentétben), hogy sok meglepően hülye válaszoló van.

Jöjjön bele a vezetésbe - miközben nem kapja meg.

Az egészben nem tűnik fel, hogy gyerekként kezelnek egy felnőttet? Mindenki, aki először vezet egy kocsit, akkor vezeti először. Bizony. Ha férfi, ha nő.

Én is átéltem át a vezetés körüli férfiagóniát. Ilyen indokokkal ne vezessek:

- túl erősen fog a fék

- túl gyengén fog a fék

- túl sokan ülünk a kocsiban

- sietünk

- csúszik az út

- esik az eső

- szembe süt a nap (!)

- túl keskeny az országút a kocsihoz (!!!)

Ha épp nem ültek az adott kocsiban, egyedül mehettem. Jól vezetek, és kikértem magamnak akkor is, és azóta is. A nő rosszul parkol, a férfi csak hanyagul... A nő béna, a férfi elnézte... Aha...

2012. dec. 20. 21:06
 45/95 anonim ***** válasza:
13%

nálunk marha egyszerű a dolog, egy kocsi van, az is böszme dög nagy, hasonlón tanultam vezetni, egérkamiont eddig max ínyencség jelleggel pár körre :D

akinek épp kell, az előre szól, h a másik semmiképp se vigye el aznap, és mehetünk a dolgainkat intézni.

alapesetben a párom jár vele dolgozni, de ha olyan ügyem van, akkor itthon hagyja, és délután azzal megyek én melózni, aztán vagy beugrik érte, vagy hazamegy busszal, és én is követem őt a műszak végén a verdával.

igen, suttyóság. bár ha még életedben ültél abban a kocsiban, max a jobbegyben, akkor előtte nem ártana menni vele pár próbakört, nehogy az is a szerelőnél kössön ki.

2012. dec. 20. 21:07
 46/95 anonim ***** válasza:
78%
Nem hinném.Persze egy nagyobb autót vezetni más,de meglehet szokni.Söt nagyobb autót vezetni még jobb is.Legalábbis nekem.
2012. dec. 20. 21:07
 47/95 anonim ***** válasza:
75%

Emberek az a BMW 445 lóerő. Tehát mégegyszer 445 lóerő. Na most akinek van kocsija szépen gondolkozzon el rajta, hogy az övé mennyi.

Ez nem egy átlag kocsi...

2012. dec. 20. 21:08
 48/95 anonim ***** válasza:
65%

Az a gáz, hogy papolhatsz itt, hogy hány LE nem is érdekli őket, talán fel sem fogják...

De a gyengébbek kedvéért: Egy mai Ferrari teljesítményével vetekszik ez a BMW-é...

Egy Ferrarit kölcsönkérnél télvíz idején?

2012. dec. 20. 21:13
 49/95 anonim ***** válasza:
77%

46os válaszoló:

Nem ilyen időben kell egyedül gyakorolni a vezetést.

2012. dec. 20. 21:18
 50/95 anonim ***** válasza:
66%

Hát ja....

Majd az öntudatos kiskocsihoz szokott feministák is csak akkor néznének nagyot mikor nedves úton előzésnél kicsit odalépnek neki.

Mert ugye a kis kocsiban megvan szokva, hogy szinte lekell padlózni, hogy előzni tudj. Aztán odalépnek egy kicsit a BMW-nek is az meg szépen elkezdni kitúrni a hátsóját. Na majd akkor lesz pislogás, hogy merre is kellene a kormány tekerni, hogy jó legyen :))

2012. dec. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!