Normális dolog, ha az apa mindenhova lepasszolja a gyerekét?
Nem, egyáltalán nem normális, de ezt Te is tudod.
Lehet, úgy volt vele, hogy nehogy már nálad legyen, és neki kelljen fizetni, de lehetett még számos 'oka', amiről nem tudhatunk.
Nem tudod mégis megoldani, hogy újra nálad helyezzék el?
Jól gondolod. Sajnos semmit nem tudsz tenni. Talán ráhívhatod a családjogisakat, de ez sem úgy működik, hogy betelefonálok és kimennek. Ráadásul attól még lehet hogy jól neveli. Pszichológus tudná emgmondani. Esetleg még az óvodában érdeklődhetsz, hogy milyen a gyerek. Ha nincs vele semmi baj, akkor nem érez rosszat a gyerek.
Nem értem miért baj, ha pl az új barátnőjénél van. A kislányotok nemsokára iskolaérett lesz. Ugye 3 év alatti gyereket az anyjánál (csak nagyon ritkán nem), felette pedig döntéssel helyezik el a gyereket.
Én nem értek egyet.
Nagyon kevés információ ez ahhoz, hogy valakit rossz apának nevezzünk.
Valljuk be 5 éves gyereket ritkán helyeznek el az apánál, ennek oka van.
Lehet például, hogy a mama nem ért rá, az új párja édesanyját pedig már régről ismerte. Sosem lehet tudni. Az is lehet, hogy sokat melózik és ezért passzolja le a gyereket.
Én pedig gyerekként mindig TV-re aludtam el, a szüleim direkt neveltek így, hogy ne legyen az, hogy felnőttként csak tökéletes csendben tudok aludni és minden zaj zavar. Pechjükre már újszülöttként és pár óra alvásigényem volt :) Szóval megszívták, mehetett a TV egész éjjel :))
Több diplomás felnőtt nő lettem és sosem züllöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!