Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy a férjem nem adja ide a kocsiját?

Figyelt kérdés

Az én kocsim elromlott és szerelőnél van. Elszerettem volna kérni a férjem kocsiját, hogy azzal menjek elintézni a dolgom. Ez az első ilyen alkalom. Erre azt mondja, hogy az kizárt. Kérdezem miért. Azt mondja mert fél, hogy meghúzom meg majd nem tudok vele parkolni meg ilyen hülyeségek. Ráadásul csak ritkán használja. Van neki egy kis furgonja azzal szokott általában menni. A nagy kocsi meg napok óta a garázsban áll és mégsem képes ideadni.

Ez szerintem nagyon nagy parasztság. Nem? Vagy csak én reagálom túl?

2012. dec. 20. 17:34
 21/95 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem mi a problémád. Miért nem kéred el a furgont? Azt biztosan odaadná. Neked erőszakkal az kell, amit nem szeretne adni, mert félt, hogy utána mondhasd, hogy mekkora szemét a férjed? Ha nincs probléma, akkor csinálsz? Kérd el a furgont, ennyire egyszerű.
2012. dec. 20. 19:02
 22/95 anonim ***** válasza:
61%
BMW? Kompenzál valamit ez a pasi?
2012. dec. 20. 19:08
 23/95 anonim ***** válasza:
42%

Na azért sok férfi elbújhat, a női vezetők között!! Sztem. ugyanannyi a szar női sofőr mint a szar pasi.

És ha már itt tartunk....érdekes hogy a férjed attól fél hogy megzuzod és nem tudsz vele parkolni.....nem pedig attól, hogy valami bajod lesz.

Én még mindig ugy gondolom hogy tuti hogy nem kérném...az csak egy rohadt kocsi.

2012. dec. 20. 19:32
 24/95 anonim ***** válasza:
68%
Akkor elkértem volna a másikat. Ha azt se adja, akkor furikázzon ő engem. Ha így se jó, akkor meg "kézből eszel, csapból iszol, mert össze ne törje a porcelán készletet".
2012. dec. 20. 19:44
 25/95 anonim ***** válasza:
78%

Nőként írom, hogy túlzás, hogy a nők ugyanúgy vezetnek, mint a férfiak.

Vannak kivételek, de bizonyított, hogy a férfiak jobban nyomják. :)

Egyébként szerintem ne csinálj belőle nagy gondot. Ha meg vezetni szeretnéd, kérd, üljön be melléd, mert szeretnéd kipróbálni.

A páromnak X5ös van és én meg szoktam kapni tőle, de nem csinálnék belőle gondot. Sőt , én mindig kikérem a tanácsát, ha valamit nem jól csinálok. Sokat tanított, szerintem ezért meri oda adni, de eleinte ő is mellettem ült, ha az ő autóit szerettem volna elvinni.

2012. dec. 20. 19:45
 26/95 anonim ***** válasza:
27%
aha, azért volt egészen a közelmúltig drágább a biztosítás a férfiaknak, mert olyan jól vezetnek...
2012. dec. 20. 19:50
 27/95 anonim ***** válasza:
87%

Írtam már korábban, akkor még más volt a véleményem. Szerintem érthető miért nem adja oda, főleg ebben a rossz időben. Teljesen más a két autó, évtizedes tapasztalattal is időbe telik, amíg valaki hozzászokik ilyen különbséghez.

Szerintem kérd el a furgont, vagy kérd, hogy vigyen el.

Azt is kérhetnéd, hogy hadd vezesd a BMW-t, egy ideig úgy, hogy melletted ül, így majd biztos lehet benne, hogy tudsz bánni az autóval és a későbbiekben rád meri bízni.

2012. dec. 20. 19:55
 28/95 anonim ***** válasza:
22%

Én kupán vágnám :)

Először is nem kérném, mivel tudod, hogy ott áll, nem használja, nem olyan, mintha egy reggelre arra ébredne, hogy nem tud dolgozni menni, mert szó nélkül elvitted a munkás autóját.

Másodszor, ha utána felháborodna, akkor igen csak elgondolkodtatnám, hogy KÖZÖS háztartásban éltek, a KÖZÖS pénzetekből vett egy baromi drága dolgot, amit Te nem használhatsz??

Az egy reális dolog, hogy félt Téged, félti az autót, valóban nagyvérű jószág (nekem is BMW-m van, első autóm, csak kisebb kategóriás, de tudom, hogy megeszi a Yarisokat), de akkor meg a kezdetektől úgy kellett volna hozzá állnia, hogy megtanít azt is használni rendesen, és mikor szükséghelyzet van, akkor sem kérni nem kell, sem aggódni.

Te nem a kiskorú gyereke vagy, hanem az egyenrangú társa.

Én azt javaslom, hogy vidd el az autót, nem érzem, hogy "engedélyt kell kérned". Viszont azt én is javaslom, hogy légy vele nagyon óvatos. Először azért, ha teheted, menj vele kevésbé forgalmas helyen próbaköröket, hogy érezd mennyire tud húzni.

Jah, én is nő vagyok, és még nem törtem össze sem autót, sem magamat. Bárki, akit a környezetemben ismerek, hogy volt kisebb-nagyobb autóbalesete, az férfi volt. A nők valóban másképp vezetnek, de hogy rosszabbul azt nem állítanám. Figyelmességgel, előzékenységgel nagyon is tudják kompenzálni azt, hogy a férfiak meg például sokkal nagyobb többségben a sebesség szerelmesei.

Ja és a kicentizett előzéseké...

2012. dec. 20. 20:02
 29/95 anonim ***** válasza:
85%

Már majdnem "lebunkóztam" a kérdező férjét, de köszönettel a 21-es válaszolónak, nem teszem.

Így érthető, miért nem adja oda. Téged is félt, nem csak a kocsit. Erre nem gondoltál?

Egy ilyen erős kocsit nem könnyű kordában tartani.-gondolom én-, aki Toyotához szokott.

Olyan, mintha rollerről Ladába ülnél.

Jó, hogy félt, Téged, a kocsit, az úton kóborlókat is.

2012. dec. 20. 20:07
 30/95 anonim ***** válasza:
22%

"sokkal nagyobb az övé, de ez még szerintem nem ok. Annak is csak négy kereke van:)"

Teljes mértékben igazad van. Harcolj a jogaidért.

2012. dec. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!