Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy a férjem nem adja ide a kocsiját?

Figyelt kérdés

Az én kocsim elromlott és szerelőnél van. Elszerettem volna kérni a férjem kocsiját, hogy azzal menjek elintézni a dolgom. Ez az első ilyen alkalom. Erre azt mondja, hogy az kizárt. Kérdezem miért. Azt mondja mert fél, hogy meghúzom meg majd nem tudok vele parkolni meg ilyen hülyeségek. Ráadásul csak ritkán használja. Van neki egy kis furgonja azzal szokott általában menni. A nagy kocsi meg napok óta a garázsban áll és mégsem képes ideadni.

Ez szerintem nagyon nagy parasztság. Nem? Vagy csak én reagálom túl?

2012. dec. 20. 17:34
 31/95 anonim ***** válasza:
8%

Úgy kérted el, hogy ő távol van?

Lehet, van az autóban valami személyes, amit kivenne, ha otthon volna, de azt nem akarja, hogy Te megtaláld vagy hozzányúlj.

2012. dec. 20. 20:37
 32/95 anonim ***** válasza:
20%
Biztos nem adnám oda, az a parasztság, hogy egyáltalán elkérsz egy ilyen autót.
2012. dec. 20. 20:38
 33/95 schocko ***** válasza:
65%
Ha igazán rendes lettél volna a férjedhez, akkor egyáltalán nem kérted volna...közben még fel is vagy háborodva...te sem adnád oda a finom körömreszelődet, hogy azzal élesítse meg a fűkaszát...de gondolom ő nem is kérné...
2012. dec. 20. 20:40
 34/95 anonim ***** válasza:
58%

Az nekem még belefér, hogy nem adja oda - de akkor vigyen el.

Nálunk anya és apa is tud vezetni, de apa jobban - ezt nyíltan felvállalják, hogy így van és egyikük sem tartja cikinek (hiszen mindenki másban tehetséges, és amúgy sem ettől függ egy ember értéke). Amikor valahova két autóval kell mennünk, nálunk mindig anya vezeti az erősebb, nagyobb autót - mert apa szerint egy nehéz forgalmi helyzetben segíthet neki az a pár plusz lóerő. Lassan, figyelmesen menni pedig bármilyen autóval lehet.

2012. dec. 20. 20:41
 35/95 anonim ***** válasza:
84%
Még annyit, hogy ez egy hátsó kerekes autó, brutális teljesítménnyel. Ami ebben a retek időben a legrosszabb párosítás. Kérd meg, hogy meséljen erről a férjed..
2012. dec. 20. 20:48
 36/95 anonim ***** válasza:
20%

Csak nekem furcsa az, hogy egy házasságban az egyik félnek 30 milliós, míg a másiknak kb. 3 milliós autója van?

Nem akarnék ilyen egyenlőtlen kapcsolatban élni.

Ha futja egy luxusautóra, akkor kettő is kitelik.

Ha nem futja kettőre, akkor ne fussa egyre sem.

Felesleges rongyrázás.

Státuszszimbólum? Milyen státusz, ha csak egyre telik és mindeközben a feleség egy "kicsikocsit" vezet?

A férj helyében égne a pofám.

Oké, lehet, hogy már megvolt mindkét járgány a házasság előtt is. De akkor is...

2012. dec. 20. 20:50
 37/95 anonim ***** válasza:
29%
Vagy csak benne van a szeretője bugyija. Ennyi.
2012. dec. 20. 20:50
 38/95 anonim ***** válasza:
80%

"Oké sokkal nagyobb az övé, de ez még szerintem nem ok. Annak is csak négy kereke van:)"

Motorja hatszor akkora, kasztnija kétszer akkora, mint a Yarisnak, nem csodálom, hogy fél, elvégre egész másképp kell vezetni.

2012. dec. 20. 20:53
 39/95 anonim ***** válasza:
72%
30 millió? 4-6-ért már jó állapotúakat kapsz, mivel ekkora autót az emberek 90%-a dízelben vesz. Benzinesen, használtan eladhatatlanok.
2012. dec. 20. 20:54
 40/95 anonim ***** válasza:
78%
A két kocsit vezetni nem ugyanaz. Az is érthető, ha félti a drága autót. Én el se kérném ebben az esetben a férjem autóját. Nálunk is két kocsi van. Szerencsére az enyém kicsi és kényelmetlen a férjem hosszú lábainak. Az övé sem sokkal nagyobb, de mivel az enyém női kocsi /akár a Yaris/, ő nem is kéri el. A békesség kedvéért kérd el inkább a furgont. Azt is fura lesz vezetni a Yarishoz képest.
2012. dec. 20. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!