Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy a férjem nem adja ide a kocsiját?

Figyelt kérdés

Az én kocsim elromlott és szerelőnél van. Elszerettem volna kérni a férjem kocsiját, hogy azzal menjek elintézni a dolgom. Ez az első ilyen alkalom. Erre azt mondja, hogy az kizárt. Kérdezem miért. Azt mondja mert fél, hogy meghúzom meg majd nem tudok vele parkolni meg ilyen hülyeségek. Ráadásul csak ritkán használja. Van neki egy kis furgonja azzal szokott általában menni. A nagy kocsi meg napok óta a garázsban áll és mégsem képes ideadni.

Ez szerintem nagyon nagy parasztság. Nem? Vagy csak én reagálom túl?

2012. dec. 20. 17:34
 61/95 anonim ***** válasza:
76%

Beszél mindenki a teljesítménykülönbségről. De azt nem tudjuk, valójában kié is a kocsi? Erről nem ír a kérdező. Mert lehet, hogy a kérdező egy kis cicababa, akit elvett egy full gazdag vállalkozó, s nem vitt a házasságba semmit, csak reprezentálnia kell a férj mellett. Akkor pedig még egy kerékpárt sem raknék alá.

Ha viszont ketten együtt MUNKÁVAL szerezték minden vagyonukat, akkor lehet a vezetési problémákról, lóerőről, stb, beszélni. Mert ez kizárólag abban az esetben lenne indok.

2012. dec. 21. 07:57
 62/95 anonim ***** válasza:
85%
Azzal kezdte,hogy a bmw a férjéé...! A vezetési technikának és a házastársi vagyonközösségnek mi köze egymáshoz? Még ha közös is az az autó,nem logikus a férjtől,hogy amíg nem vezetett ekkora autót az asszony ne akarjon már rögtön ide-oda furikázni vele?
2012. dec. 21. 09:13
 63/95 anonim ***** válasza:
92%
Próbáltlátok megbeszélni?
2012. dec. 21. 09:26
 64/95 anonim ***** válasza:
13%

Szia,

én elvinném a BMW-t :) Mit érdekel, hogy ő nem akarja odaadni...

Azért azt eljátszanám, hogy szereznék vhonnan egy vissza pillantótükröt (ami színben egyezik a bömössel), mikor visszajönnél a kis utadról, tuti a pasi kezébe nyomnám ezzel a szöveggel:

uuuu, bocsi drágám, azt hiszem, ez letörött

Megnézném a fejét :-DDDDDDDDDDDDDD

És igenis a csajok is jól tudnak vezetni.

(kb ugyanannyi a béna sofőr mindkét nemnél)

:-D

2012. dec. 21. 09:43
 65/95 anonim ***** válasza:
67%
Azért kérd meg Kérdező, majd ha jobb idő lesz, hogy menjen veled és hadd vezesd. Azok után, amiket itt írtunk, gondolom kiváncsi lettél. Rám végül rám maradt az X5ös. Ha kitapasztalod és segít neked, akkor nagyon biztonságos és jól/könnyen vezethető autók. De nem egyedül, ész nélkül küldeni neki, mint más autóknak. Pedig az X5ös, ha jól sejtem, sokkal gyengébb. De itt is érezhető volt a különbség.
2012. dec. 21. 09:47
 66/95 anonim ***** válasza:
13%

valakinek úgy látom ez fájt, ennyi sótlan embert :-D

65-ös voltam :-D

2012. dec. 21. 10:07
 67/95 anonim ***** válasza:
88%

Hát ha sótlan az az ember aki nem hagyná, hogy valaki ön és közveszélyes legyen az utakon akkor ámen.

Mellesleg biztos vagy benne, hogy vennél 70 ezerért tükröt a kis "meglepidhez"?

[link]

Csak a miheztartás kedvéért egy Yarisba 50 ezer egy komplett váltó:)

2012. dec. 21. 10:23
 68/95 anonim ***** válasza:
0%
annyit mondtam, hogy színben egyező legyen :-D nem azt, hogy vegyen komplett bömös tükröt
2012. dec. 21. 10:30
 69/95 anonim ***** válasza:
84%

Ja színben egyező legyen...

Mert mondjuk például a Suzukinál is elérhető a "gleccser ezüst metál" vagy a "midnight kék metál" szín:)) De meg amúgy sem esne le neki, hogy az nem egy BMW tükör:))

Amúgy hány éves vagy? 15?

2012. dec. 21. 10:42
 70/95 anonim ***** válasza:
8%

Szerinted, ha vki kezdbe adna egy v.p.tükröt, ami mondjuk a kocsid színével egyező, akkor tuti te is egyből azt néznéd meg, hogy pont milyen árnyalatú :-)

Mondjuk van egy citromsárga autód, a kezedbe adnak egy citromsárga tükröt, te is arra gondolnál, hogy a tied, nem?

De ha ennyi magyarázkodás kell vkinek....az egyen sünt :-D

Trolololo :-D

2012. dec. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!