Szerintetek normális dolog az, hogy a férjem nem adja ide a kocsiját?
Az én kocsim elromlott és szerelőnél van. Elszerettem volna kérni a férjem kocsiját, hogy azzal menjek elintézni a dolgom. Ez az első ilyen alkalom. Erre azt mondja, hogy az kizárt. Kérdezem miért. Azt mondja mert fél, hogy meghúzom meg majd nem tudok vele parkolni meg ilyen hülyeségek. Ráadásul csak ritkán használja. Van neki egy kis furgonja azzal szokott általában menni. A nagy kocsi meg napok óta a garázsban áll és mégsem képes ideadni.
Ez szerintem nagyon nagy parasztság. Nem? Vagy csak én reagálom túl?
"Kérdező, mi történt? Valahogy sikerült megoldanotok?"
Nem adta ide:(
Volt egy-két hely ahova nagyon akartam menni oda elvitt meg hazahozott.
Azóta meg már kész az enyém, úgyhogy már nincs gond:)
Volt egy barátnőm, aki iciklivel járt dolgozni tanárként, mert a férjének kellett a kocsi, amúgy a pasi nem dolgozott:)
Számomra megalázó lenne, hogy el kell intézzem és nem vihetem el a saját kocsimat, sőt engedélyt kell rá kérnem. Azt hiszem recseg a házasságotok!
Szerintem meg pont nem recseg a házasságuk.
A férj megmondta, hogy nem szeretné, ha a felesége beülne abba az autóba (hiába volt logikus lépés ez részéről, ezt a feleségének hiába magyarázta volna, aki szerint "mind kettőnek 4 kereke van, tehát ugyanolyanok"), de cserébe ahová szeretett volna menni, elvitte.
Szerintem ez teljesen fair dolog volt.
Én sem adnám oda így, nagyon más kategória a két autó.
Köszönőviszonyban nincsenek, csak egy komolyabb problémát előzött meg. Gondold el, összetöröd, meghúzod, bármi lesz vele, sőt ha még te is megsérülsz, abból csak még nagyobb veszekedés lenne a végén. Robogót már én is vezettem, de eszem ágában nem lenne elkérni egy 750es sportmotort, mert annak is csak két kereke van és gurul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!