Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, hogy...

Szerintetek jogos, hogy kiakadtam?

Figyelt kérdés

A szüleim szerint egyáltalán nem jogos.

Megbeszéltük már vagy 2 hete, hogy holnap elegyünk együtt vásárolni a sárkány centerbe, mert akarom venni melltartót meg az osztálykarácsonyos húzottamnak milkát, ami ott sokkal olcsóbb.

Az előbb értem haza és nincsenek itthon, mert ők elmentek ma vásárolni! Meg volt beszélve b@sszus, tegnap is mondtam, hogy akkor megyünk-e csütörtökön, és igen volt a válasz!

Annyira jó, hogy vehetem a 280 ft-os milkát a zsebpénzemből, azért nem mindegy, hogy 280 ft vagy 200 ft...

Ráadásul melltartót is vennem kell, hogy elszakadt, de mivel a sárkány centeres boltoson kívül az égvilágon sehol sincs a méretemben, csak a triumphban, ezért ott kell vennem.

Szerintetek nagyon gonoszság lesz, ha nem veszek nekik karácsonyi ajándékot, mert hát melltartóra kellett elköltenem?

2012. dec. 12. 17:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
10%
30-as, a szüleinek nem vesz kariajándékot, nem az osztálytársának :)
2012. dec. 12. 20:12
 32/37 anonim ***** válasza:
82%

Odavagy, hogy 80Ft-tal drágább a Milka, ugyanakkor a melltartót a kínai helyett a Triumph-ban veszed meg, ami ezresekkel drágább...

Tegye fel a kezét, aki érti a logikát! Aham....senki.

2012. dec. 12. 20:40
 33/37 anonim ***** válasza:

Vegyél a teszkóban melltartót, ott is van nagy méret! 2500 Ft. A Triumph-ban 16 ezer. Tapasztalat.

Gondolom, a legközelebbi teszkóig nem kell két órát bkv-znod.

2012. dec. 12. 21:00
 34/37 anonim ***** válasza:

Jogosan akadtál ki. Megbeszéltetek valamit, ők meg tojtak a fejedre. Mond meg nekik hogy ez nagyon rosszul esik és az a minimum hogy vesznek csokit és adnak pénzt melltartóra.

(Viszont nem hiszem hogy csokit, bármilyen élelmiszert olcsóbban, piacon kell venni. Az a minimum hogy 2 éve lejártak, és ki tudja miből van az a "milka" csoki. Ilyen kaja és háztartási cuccokat -mosópor, mosogatószer- csak és kizárólag normális boltokban, hipermarketben szabad venni! Nagyon hamosítják ezeket a dolgokat.)

l22

2012. dec. 13. 09:06
 35/37 anonim ***** válasza:

de igen, ő az aki múltkor itt hisztizett.

borzalmas a hozzáállásod, ne hisztizz!

2012. dec. 13. 11:36
 36/37 anonim ***** válasza:

Ha annyira sok neked az a 80 Ft, (tudom, hogy van akinek sok), akkor minek kell egyáltalán részt venni ebben a sulis-karácsonyos dologban (tudtommal sehol sem kötelező), vagy mért pont milkát kell venni? Van olcsóbb is. Én most szakmázok, 3man így is azt mondtuk, hogy ebben a mikulásos izében nem veszünk részt, mert inkább a családnak veszünk valami ajándékot, így is nagyon be kellett osztanom a pénzemet, hogy beleadjak az ajándékba amit párommal veszünk a családnak.

Melltartó: Nekem 2 van össz-visz, nagyon nehezen találok nekem megfelelőt. Már nem csak a méret miatt, mert a D kosaras még található sok helyen, csak nagyon sok a kényelmetlen... Nem tudom, de ha én nem tudok elmenni most venni, az ok az lényegtelen, akkor várok amíg sort tudok rá keríteni. Nekem is volt olyan, hogy anyámmal akartam elmenni vásárolni, de pont szabadnapos volt, így nem tudtam bemenni a munkája után és elmenni együtt... A szabadnapját meg had töltse már itthon szerintem, úgyhogy hagytam a témát. Majd megkérem máskor.

Ajándék: én nagyon olcsó ajándékot veszek, viszonylag. 450 Ft. De mellé készítek házilag egy ajándékot, aminek ráadásul biztos jobban örülne a párom, mint valami másnak, mert ez személyesebb, és véleményem szerint aranyosabb is mint bármi más. :) Majd egy hangulatos vacsora mellett eltöltjük a szentestét, és biztos hogy jobban érezzük majd így magunkat.

Egyébként szüleimmel élünk, apám mindig adná a pénzt mindenre. Kabátra, mert elszakadt az enyém: mondom nem kell, tesómnak van egy, amit nem hord, jó az. Cipő: ne sportcipőbe járjak már télen: nem kell, van vastagabb zoknim, meg ott van egy kicsit magasabb szárú cipő, elég régi, de jó az nekem. Próbálom őket nem terhelni semmi kiadással.

A szüleidet segíteni kellene, nem haragudni rájuk egy ilyen apróság miatt. Majd ha felnősz, talán megérted...

2012. dec. 13. 16:42
 37/37 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, melltartó :D

Amugy sajnos totál normális 2 órát bk-vzni nem fogsz belehalni, vigyél egy könyvet és olvass. Legalább lenyugszol.

2012. dec. 13. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!