Szerintetek jogos, hogy kiakadtam?
A szüleim szerint egyáltalán nem jogos.
Megbeszéltük már vagy 2 hete, hogy holnap elegyünk együtt vásárolni a sárkány centerbe, mert akarom venni melltartót meg az osztálykarácsonyos húzottamnak milkát, ami ott sokkal olcsóbb.
Az előbb értem haza és nincsenek itthon, mert ők elmentek ma vásárolni! Meg volt beszélve b@sszus, tegnap is mondtam, hogy akkor megyünk-e csütörtökön, és igen volt a válasz!
Annyira jó, hogy vehetem a 280 ft-os milkát a zsebpénzemből, azért nem mindegy, hogy 280 ft vagy 200 ft...
Ráadásul melltartót is vennem kell, hogy elszakadt, de mivel a sárkány centeres boltoson kívül az égvilágon sehol sincs a méretemben, csak a triumphban, ezért ott kell vennem.
Szerintetek nagyon gonoszság lesz, ha nem veszek nekik karácsonyi ajándékot, mert hát melltartóra kellett elköltenem?
"akkor megyünk-e csütörtökön, és igen volt a válasz!"
Akkor miért aggódsz? Ma még csak szerda van!
Szóval nem jogos a felháborodásod! Holnap jogos lesz...
Még valami: ha olyan kicsi a méreted, akkor minek a melltartó, hogy legyen mit kitömni?
:)
Hogy te mekkora egy kötekedős idióta vagy!
80/F-es melltartó kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!