Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, hogy...

Szerintetek jogos, hogy kiakadtam?

Figyelt kérdés

A szüleim szerint egyáltalán nem jogos.

Megbeszéltük már vagy 2 hete, hogy holnap elegyünk együtt vásárolni a sárkány centerbe, mert akarom venni melltartót meg az osztálykarácsonyos húzottamnak milkát, ami ott sokkal olcsóbb.

Az előbb értem haza és nincsenek itthon, mert ők elmentek ma vásárolni! Meg volt beszélve b@sszus, tegnap is mondtam, hogy akkor megyünk-e csütörtökön, és igen volt a válasz!

Annyira jó, hogy vehetem a 280 ft-os milkát a zsebpénzemből, azért nem mindegy, hogy 280 ft vagy 200 ft...

Ráadásul melltartót is vennem kell, hogy elszakadt, de mivel a sárkány centeres boltoson kívül az égvilágon sehol sincs a méretemben, csak a triumphban, ezért ott kell vennem.

Szerintetek nagyon gonoszság lesz, ha nem veszek nekik karácsonyi ajándékot, mert hát melltartóra kellett elköltenem?

2012. dec. 12. 17:09
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

De mit hol lesznek 1 óra múlva?!?!?! Valószínűleg itthon, de ha nem is itthon, akkor miért mennének vissza miattam??

Arról nem beszélve, hogy mivel félóránként jár a busz, én 1 óra még sehol se lennék..

2012. dec. 12. 17:20
 12/37 anonim ***** válasza:
Kérd meg őket, hogy hozzanak neked egy Milkát, plusz ugorjanak be a boltba egy melltartóért. A méretedet pedig közöl anyuddal.
2012. dec. 12. 17:20
 13/37 A kérdező kommentje:
Teljesen máshol van az a bolt, ahova ők mentek, meg ahonnan nekem kéne melltartó. Apa úgyse sétálna ennyit.
2012. dec. 12. 17:21
 14/37 A kérdező kommentje:
Meg hagy ne anyám válassza már ki a melltartómat...
2012. dec. 12. 17:21
 15/37 anonim ***** válasza:
87%

Kis méretben mindenhol lehet kapni. Lehet hogy pont akkor a mérete ami már nem mindenhol fordul elő.. :))

Ha nem tudsz normális kérdésre normális választ adni akkor süllyedj el a saját problémáidban és ne másokkal kötözködj.

Teljesen jogosan háborodik fel. Ha valamit megígérnek neki a szülei.. a saját szülei.. akkor ne egy nappal korábban menyjenek már el, meg akkor legalább értesítsék a gyereküket..

2012. dec. 12. 17:26
 16/37 anonim ***** válasza:
4%
hát ez tragédia én megölném őket teljesen jogosan vagy ideges se csoki se mejjjtartó sárkány center háháh mik vannak köcsög kínaiak jaj elnézést szóval nyugodj meg legalább nem szar kínai melltartód van hanem márkás ami amugy ugyan olyan kínai de a tudat az hogy ez jobb 80 forintba meg csak nem halsz bele
2012. dec. 12. 17:28
 17/37 anonim ***** válasza:
62%

Csak azt nem értem, hogy miért a zsebpénzedből kell melltartót venned? Miért nem a szüleid fizetik? Ez csak nekem új?

Amikor én voltam gyerek, egyedül vásároltam melltartót, de anyu fizette, mert felruházni szerinte az ő dolga volt.

2012. dec. 12. 17:30
 18/37 Jégtánc ***** válasza:
76%
Egyébként nem lehet hogy azért mentek el ma nélküled hogy megvegyék az ajándékokat? Pl neked is? Nem tudom mennyi idős vagy,de hétvégén is nyitva lesz a Sárkány,és akkor napközben ki tudsz buszozni.Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni
2012. dec. 12. 17:32
 19/37 anonim ***** válasza:
58%
Hát nincs más választásod mint holnap egyedül felmenni, és nem nem lenne gonoszság ha emiatt nem kapnak ajándékot, kivéve ha adnak rá pénzt. (mármint a melltartóra és a csokira)
2012. dec. 12. 17:32
 20/37 anonim ***** válasza:
69%

Ha holnap nem mennek el veled, akkor jogosan akadtál ki.

Más: ha nekem annyira nem lenne pénzem, akkor inkább vállalnám a 2 óra BKV-zást, hogy olcsó melltartót vehessek.

De te inkább megveszed a Triumph-ban. Hát akkor annyira nem mehet rosszul a szekér.

2012. dec. 12. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!