Kiakadtam a férjemre. Jogos?
Ma reggel a konyhában voltam, ő a fürdőben, amikor azt hallom, hogy magában azt mondja: Kriszta! Szeretsz te engem? (engem pedig nem így hívnak....)
Utána kiakadva kérdeztem tőle, hogy mit mondott??? Ő meg azt mondta, semmit. Meg hogy nem tudja. Én meg puszi nélkül engedtem el dolgozni. Kérdezte, hogy mit hallottam, de én nem mondtam. Azt mondtam, félig válóok... Azt mondta, ha hazajön megbeszéljük, addig azért ne váljunk már el.
Talán rosszul hallottam????
Félrehallottam, és a terhesség miatti hormonok tehetnek az egészről?
Most akkor jogos, hogy kiakadtam????
Ő néha hangosan gondolkodik. Szóval néha tényleg magában beszél.
És tényleg egy csomószor nem emlékszik arra, mit mondott.
Az ajtók nyitva voltak egyébként, így hallottam.
És nem akartam durva patáliát sem csapni, mivel ott voltak a gyerekek is.
Tényleg nem mindig emlékszik, hogy mit mondott fél perce, mert annyi minden jár az agyában.
De engem is zavar, hogy nem akart rögtön a végére járni a dolognak. Mármint ő, amikor én egyből rákérdeztem.
De egyszerűen nem! Velünk nem történhet meg!!!!
Tök rossz így várni estig...
telefonált vagy magába (hangosan mondta
lehet csak meg akart viccelni de akkor elég olcso poén lenne nyugalom estig. ah meg kiderül megtépheted
UI: az is leeht a munkahelyén az ahölgy el tudott neki vaalmit intézni és ami a késöbbiekbe tök jo erre szoktuk azt mondani szeretlek....
nyugi amig nem tudod mi vana ddig nyugalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!