Teljesen kiakadtam. Ki tapasztalt már ehhez hasonlót?
Elmentem sztk-ba szakrendelésre, mert késett a menszim és volt 2 pozi tesztem. A doki meg úgy beszélt velem, mint a kutyával...hogy mit képzelek én. Oda menjek vizsgálatra, ahol legutóbb is voltam(mert mondtam h volt már idén rákszűrésem).Mit képzelek én, hogy csak úgy bemegyek oda, ahol látom kiírva, hogy nőgyógyászat. Ez nem így működik.
Azt mondta, h leveszi a rákszűrést mert őt nem érdekli h ki csinálta és mikor. Gondolhatjátok ezek után engedtem, hát úgy sarkon fordultam...Csak jól felzaklattam magam. Szégyelje magát! Az ilyen nem orvos!
Bocsánatot kérek mindenkitől, de muszáj volt kiírnom magamból.
Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
de, egyébként ez úgy működik, hogy bemész oda, ahol szakrendelés van :)
akár az utcáról :D
barom, ne foglalkozz vele :)))
Az Sztk-ban én is csak egyszer voltam a terhesgondozóban=nőgyógyászaton, mert a laborban az afp-t nem csinálták meg. Velem a nővér (vagy ki) beszélt úgy, mintha hülye lennék, minden második mondata: " Érti amit mondok?" Nagy kegyesen azt mondta, hogy ok, megcsinálja az afp-t, de mit keresek ott? Ez egy drága vizsgálat, miért nem a klinikára mentem? (a dokim ott dolgozik)
Még elmentem a leletekért, soha többet...
Az a felháborító, hogy hónapról hónapra levonják a fizetésünk felét, és akkor még a körzeti sztk-ban (ahova cím szerint is tartozunk) így bánnak az emberrel!!
Elhiszem, hogy kiakadtál, ha tudsz, keress másik orvost, vagy tényleg menj oda, akihez eredetileg is jártál.
30 hetes kismami
Szia
Én csak a magán dokihoz jártam egyszer betegség miatt nem volt jó ideig és szakrendeléses uh-ra mentem így zajlott az egész lefeküdtem elkezdte nézni a doki közbe hm hm hm érdeklődök mi a helyzet stb semmi válasz hm hm hm kész vagyunk majd rám dobott egy pici papírt törölgessem le a hasam, közbe kitöltötte a papírt kezembe adta és mondta:Viszont látásra. Nagyon bő volt a szókincse a kérdéseimet meg majd megválaszolhatom magamnak
Kedves Kérdező!
Melyik sztk volt ez?
Egyébként ahová én jártam (1-2 alaklommal, de utána gyorsan magándokit fogadtam), ott is borzasztó a stílus.
Én a xx.ker-i sztk-ba tartozom.
A terhesgondozáson úgy néz ki a dolog, hogy a nővér egyszerre behívja a "terheseket" még véletlenül sem mondják, hogy a kismamákat... Majd mindenki előtt méricskélik a másikat... Borzasztó! Én nem vagyok kíváncsi arra hogy más hány kiló, mennyi a vérnyomása stb.
Hála Istennek már túl vagyok ezeken a dolgokon.
2 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!