35+2 hetes vagyok. Ma voltam a védőnőnél és totál kiakadtam! Jelenleg 7,5 kg hízásnál tartok és úgy elkezdett nekem magyarázni, hogy ez milyen rengeteg és nem fogo tudni leadni. Ez tényleg ennyire rengeteg lenne? Ki hogy állt ilyenkor a kilókkal?
Pontosan idézem: Kedves Kismama, hogyan fogjuk így ezt a rengeteg kilót leadni a szülés után? Szigorúan vegyem a diétát, mert ez sehogyse lesz így jó. Még kórház is lehet a vége.
Erre én közöltem vele, hogy mi sehogy nem fogjuk leadni a kilókat, mert maximum én fogom, ha zavar. Meg amúgy se hiszem, hogy ez annyira sok lenne, hogy ez miatt kelljen aggódnom, főleg hogy minden eredményem jó. Nincs magas vérnyomásom, nem vizesedek, jó a vérképem, a baba tökéletes állapotban van.
Ő csak annyit tudott mondani, hogy az én érdekeimet nézi, mert neki már sok éves tapasztalata van és azért mondja nekem, mert tudja hogy rosszul fogom magam érezni a szülés után, ha ennyire sok kiló marad rajtam.
Na, ne vicceljen már a védőnőd! Egyáltalán nem sok! Honnan szalasztották ezt a nőt?!
Mit szólt volna az én 35 kilós hízásomhoz! :) Mondjuk ennek a fele tuti víz volt, mert szülés után 6 hónappal már semmi nem volt rajtam belőle. A védőnőm egyszer sem dorgált meg, mivel nekem is minden értékem normális volt és a terhesség előtt nagyon gebe voltam. Már megint az vagyok.
Látom kifogtad a védőnőt!
Most fogom tölteni a 16 hetet, eddig 4kg jött fel és hol vagyok még a Te 35 hetedhez. Szerintem meg a 7,5kg tökéletes! Szeretnék én csak annyit hízni, mint TE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!