32 hetes kismama vagyok. Voltam a védőnőnél és alacsony számot mutatott a pici szívverése 115 tehát a 120 alá ment, de amikor egyet moccant felszaladt 130-135-re aztán megint le. Valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Átküldtek Uh-ra át is mentem ott ctg-re tettek és a doki szerint minden okés.De azért izgulok mostmár egy kicsit így.Meg nem is mocorog úgy ahogy szokott.Bár jött ez a hőség meg alszik is gondolom.2011. júl. 9. 21:02
1/4 anonim válasza:
Biztos többet alszik a kis csöppség, növésben van:) Nyugi nincs semmi gond, ha az lenne a dokid is szólt volna.
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is volt ilyen, hogy CTG közben össze-vissza ugrált a szívverése, hol 130-135 környékén, hol pedig 140-150 körül mozgott az érték és azt mondta a doki, hogy semmi gond, előfordul az ilyesmi.. :-) Nekem mostanában kevesebbet mocorog, mint eddig, de még így is sokat ficánkol, igaz, én már a "végét járom"..
Kitartást és ne aggódj! :-))
37+3 hkm
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Első babámat várom és elég izgulos vagyok:)
2011. júl. 9. 21:31
4/4 anonim válasza:
Ha csak néha volt 120 alatt, az nem gond. Lényeg, hogy az átlagos értéke 120 és 160 között legyen. Nekem mondjuk nyugalmi állapotában 140-150. Volt olyan is, hogy amikor mozgott, 180-200ra is felugrott.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!