Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiakadtam a férjemre. Jogos?

Kiakadtam a férjemre. Jogos?

Figyelt kérdés

Ma reggel a konyhában voltam, ő a fürdőben, amikor azt hallom, hogy magában azt mondja: Kriszta! Szeretsz te engem? (engem pedig nem így hívnak....)

Utána kiakadva kérdeztem tőle, hogy mit mondott??? Ő meg azt mondta, semmit. Meg hogy nem tudja. Én meg puszi nélkül engedtem el dolgozni. Kérdezte, hogy mit hallottam, de én nem mondtam. Azt mondtam, félig válóok... Azt mondta, ha hazajön megbeszéljük, addig azért ne váljunk már el.

Talán rosszul hallottam????

Félrehallottam, és a terhesség miatti hormonok tehetnek az egészről?

Most akkor jogos, hogy kiakadtam????

2012. okt. 26. 07:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Furán mosolygott.. tuti bukta! Akkor miért nem mondta azt zavartan, hogy, mondtam valamit?!?!? Ő csak mosolygott..miért mosolygott???
2012. okt. 26. 10:09
 22/37 A kérdező kommentje:

Na, jó!

Most érezzem azt egész nap, hogy széthullik a házasságunk és a családunk?

Vagy érezzem azt, hogy tök hülye vagyok, és hisztis, és hormonkavargós?

2012. okt. 26. 10:15
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem másik nő!

Egy egy szót félre lehet hallani, de nem egy egész mondatot.

Képtelenség, hogy a Krisztát is meg a szeretleket is félre hallottad volna

2012. okt. 26. 10:32
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tisztáztad vele akkor és ott? Ebédszünete nincs? Én azt gondolom, hogy nemigen rágnám magam ezen egész nap, ennél pörgősebb ember vagyok. Tudd meg az igazat előbb! Menj oda, ahol dolgozik és hívd ki. (Persze, tudom, nem minden munkahelyen megoldható, de talán nálatok igen.) Én nem vagyok ilyen órákig agyalós típus. Azt sem értem, miért nem tisztáztad ott, amikor ez történt. 2 mondat: Van valakid? - Igen/Nem. Akkor miért beszélsz ilyeneket?
2012. okt. 26. 10:35
 25/37 A kérdező kommentje:

Két szóban ezt nem lehet tisztázni. Ha nincs semmi, akkor sem, hiszem ha egy nő - főleg én - kiakad, akkor eleve csak az indulati levezetésem legalább 20 perc első körben.

A munkahelye messzebb van, a kocsit elvitte, busszal nem tudok odamenni két gyerekkel főleg nem altatásidőben. A telefont nem veszi fel. Nem válaszol sms-re. Gondolom, töltőre rakta. Nem tudok vele délutánig értekezni.

Addig meg tök idei vagyok a gyerekeimmel is.

2012. okt. 26. 10:39
 26/37 A kérdező kommentje:
tök ideg
2012. okt. 26. 10:40
 27/37 anonim ***** válasza:
????
2012. okt. 26. 12:51
 28/37 anonim ***** válasza:
Meg is érdemled.Én már kiosztottam volna sőt el is küldöm,hogy lehet ezt félre hallani ??Ez mind csak Őn nyugtatás részedről .Csak azért vagyok ilyen mert Én éppen egy megcsalt asszony vagyok és az Én sztorim is így kezdődött .
2012. okt. 26. 14:08
 29/37 anonim ***** válasza:

jó, ha megcsalt is oka kell, hogy lehet és nem biztos, hogy válóok. Am,úgy meg lehet egy flört is vagy lehet,hogy vhogyx összefutott a csajjal és az kezdett ki vele,de konkrét dolog nem történt, csak felkeltette a vágyait. Ki tudja?

drukkolok,hogy ártatlan dolog legyen!

Te állsz nyerésre, ne feledd, csak okosan, bármi van is!

2012. okt. 26. 15:08
 30/37 anonim ***** válasza:
?
2012. okt. 26. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!