Kiakadtam a férjemre. Jogos?
Ma reggel a konyhában voltam, ő a fürdőben, amikor azt hallom, hogy magában azt mondja: Kriszta! Szeretsz te engem? (engem pedig nem így hívnak....)
Utána kiakadva kérdeztem tőle, hogy mit mondott??? Ő meg azt mondta, semmit. Meg hogy nem tudja. Én meg puszi nélkül engedtem el dolgozni. Kérdezte, hogy mit hallottam, de én nem mondtam. Azt mondtam, félig válóok... Azt mondta, ha hazajön megbeszéljük, addig azért ne váljunk már el.
Talán rosszul hallottam????
Félrehallottam, és a terhesség miatti hormonok tehetnek az egészről?
Most akkor jogos, hogy kiakadtam????
Na, jó!
Most érezzem azt egész nap, hogy széthullik a házasságunk és a családunk?
Vagy érezzem azt, hogy tök hülye vagyok, és hisztis, és hormonkavargós?
Szerintem másik nő!
Egy egy szót félre lehet hallani, de nem egy egész mondatot.
Képtelenség, hogy a Krisztát is meg a szeretleket is félre hallottad volna
Két szóban ezt nem lehet tisztázni. Ha nincs semmi, akkor sem, hiszem ha egy nő - főleg én - kiakad, akkor eleve csak az indulati levezetésem legalább 20 perc első körben.
A munkahelye messzebb van, a kocsit elvitte, busszal nem tudok odamenni két gyerekkel főleg nem altatásidőben. A telefont nem veszi fel. Nem válaszol sms-re. Gondolom, töltőre rakta. Nem tudok vele délutánig értekezni.
Addig meg tök idei vagyok a gyerekeimmel is.
jó, ha megcsalt is oka kell, hogy lehet és nem biztos, hogy válóok. Am,úgy meg lehet egy flört is vagy lehet,hogy vhogyx összefutott a csajjal és az kezdett ki vele,de konkrét dolog nem történt, csak felkeltette a vágyait. Ki tudja?
drukkolok,hogy ártatlan dolog legyen!
Te állsz nyerésre, ne feledd, csak okosan, bármi van is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!