Most miért fáj? Teljesen kiakadtam MAGAMRA!
Tényleg, nem nyafogni akarok, de: tornáztam ma, mert már annyira fájt a derekam!!!!! Meg a hátam.... Csak olyan gyakorlatokat csináltam, amiket kismama tornán a gyógytornásszal tanultam. És még csak el sem fáradtam, jól esett. Alig telik el 1 óra, hát olyan "izomláz" vagy nem is tudom mi van a hasamban (úgy ott lent, bőven köldök alatt és inkább oldalt) hogy leülni, felálnni, lefeküdni alig bírok, a járás is fáj egy picit :(
babám ugyanúgy rugdos, csuklik és elvan, neki most ez nem rossz, ugye? És ugye most nem csináltam rosszatt magammal?
Végül is elmulasztottam a derékfájást és helyette szereztem "izomlázat".
(bocsi, ha hisztis hangvételű a kérdésem, de nem tudom mi van, napok óta hülyeségeken sírok, 12 órákat alszom....pffff....szegény férjem...)
27 hetes kismami
Nem csináltál rosszat, nyugi :) Pihizz ma sokat, holnap meg tornázz egy kicsit kevesebbet! Nem véletlenül fáj a hátad, derekad, a hormonok ellazítják, Te kíméled magad, így eltunyulnak az izmaid. De azért tornázz, mert ahogy nőni fog a pocid egyre jobban fog fájni. Én van amikor napi 2x tornázom 10 percet és nagyon jó utána :)
33h km :)
Köszi-köszi :) Most megnyugodtam, de azt hiszem, én is ezután többször kevesebbet fogok tornázni.
Köszönöm, hogy válaszoltatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!