Nagyon kiakadtam, olvassa el az aki Azáliát szed, simán lehet babás mellette?
Pár napja éreztem, hogy vmi mintha nem stimmelne. Szoptatok még, de már csak este. 1 éves a lányom. Tehát teszteltem egyet. Pozitiv lett, teljesen kiakadtam. Elmentem ma az orvosomhoz, aki javasolta anno hogy kezdjem el ezt szedni, erre megállapította hogy terhes vagyok.6 hetes. És kérdeztem tőle (mivel egyáltalán nem akartunk még második babát se anyagilag se sehogy) hogy ez mégis hogy létezik, és annyit mondott hogy sajnos ez előfordul, minden módszernél van akinél fellép hibaszázalék. Rendesen szedtem, nem hagytam ki és semmi.
Most komolyan, ha az ember nem akar nyakra főre szülni egymás után akkor a megoldás az hogy ne is szexeljen többet? Kicsit ki vagyok borulva, tudom majd megnyugszom és biztos majd megoldjuk valahogy a férjemmel (ab. szóba se jöhet). De ne bízzatok meg ebben a tablettában.
Néha nekem is az az érzésem, hogy az egyetlen védekezés a kalmopirin a térdek közé...
Pláne amiket itt is olvasok, lásd a te eseted. Ezek után én már nem is tudom mit kezdjek magammal, ha nem akarunk harmadik gyereket egyenlőre... Mert ugye elköthetnek, de mi van, ha 10év múlva meghülyülök... viszont addig meg önmegtartóztatás a para miatt, mert abra menni nnnnnneeeeeeeeeeemmmmmmmm az nem módszer erre:(
Ezek után a spirál és valamilyen foggátló kombinációt kérdezek a dokitól, hátha a két "szuper" módszer elég egy ideig.
(mi sem most akartunk második babát, igaz én nem is bírtam szedni az Azáliát, és egyszer nem védekeztünk rendesen, sebaj 6hét és szülünk:))
Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!