Jogos hogy kiakadtam és bosszús vagyok? Hogy reagálnál ha "letörnék a szárnyaid"?
Melóznom kell.Kitaláltam valamit hogy mit szeretnék csinálni,ami itthon végezhető munka,ugy gondolom menne nekem a másik variáció hogy napszámba mennék dolgozni,ezt nem nagyon szeretném.
Ugy tünt a férjemnek nincs ellenvetése,de láttam hogy nem rajong az ötletért.Tegnap beszélgettünk és kibujt a szög a zsákból,irreális elvárásai vannak a pénzt illetően,és minden negativumot kiemelt,szóval leblamázta az ötletemet.
Ő is belefogott már jópár bizniszbe de én mindig támogattam,érdeklődtem,biztattam.
Rosszul esik tőle ez a viselkedés,és nem tudom hova tenni miért ilyen,miért nem támogat engem úgy ahogy én őt.
Először csalódottságot éreztem,most már dühöt és hihetetlen bizonyitási vágyat hogy márpedig akkor is megcsinálom és menni fog és bebizonyitom neki hogy tévedett mikor azt hitte ez nem fog menni.
Cukrász vagyok és ezt szeretném itthon csinálni.Több szempontból is jó lenne.Egyrészt a munkaidőmet én szabom meg.Van egy kislányunk,napközben lehetnék vele,aztán este,éjszaka tudnék dolgozni.
Megmondtam mennyit tudnék keresni egy tortán,azt mondta kevés,mi van ha nem indul be a dolog,mikor fogom csinálni,ki vigyáz a kislányra,kell némi indulótőke anyagra.
Szerinte jobb ötlet a napszám.
Kipróbálhatod,de sok reményt ne fűzz hozzá. Csak akkor lesznek vevőid,ha olcsóbban dolgozol,mint a cukrászok.
Ma viszont kevesen tudnak pénzt áldozni tortákra,sütikre.
Menjen ő napszámba....Addig hova tennéd a gyereket? (téli szezonban amúgy sincs sok ilyen meló)
Ha szépen dolgozol, jó árakon, akkor talán beindul. Szerintem vágj bele.
Nem megélni akarok belőle csak egy kis plusz bevételt.
4éve szintén volt egy ötletem,az sem tünt valami nagy pénzkereseti lehetőségnek,de biztam benne.A mai napig megkeresem vele a rezsire valót,és még kajára is jut belőle.
Nekem van rokonom, aki ezt csinálja. Szuperül él belőle. A titka nem csupán a árban rejlik, hanem inkább abban, hogy háziasabb ízeket teremt, mint a cukrászdás. Valódi krémmel tölti a sütiket és nem a gejj vajkrémmel.
Azt is hozzá kell tenni, hogy közösségi oldalon közzé teszi a képeket, és hogy az adott tortát kinek sütötte. Faluban élnek. Az emberek előszeretettel próbálnak idiótábbnál idiótább igényekkel előrukkolni, csakhogy az ő tortájukat irigyelje a többi ember. Ja, és a falucskában nem igazán található valamire való cukrászda.
08:55 vagyok
Ja és ő úgy kezdte, hogy (bár elfelejteni nem kell, hogy faluban él, ahol ismerik egymást az emberek) a jelentősebb hozzávalókat megvásároltatta a megrendelővel. Így befektetni se nagyon kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!