Jogos hogy kiakadtam és bosszús vagyok? Hogy reagálnál ha "letörnék a szárnyaid"?
Melóznom kell.Kitaláltam valamit hogy mit szeretnék csinálni,ami itthon végezhető munka,ugy gondolom menne nekem a másik variáció hogy napszámba mennék dolgozni,ezt nem nagyon szeretném.
Ugy tünt a férjemnek nincs ellenvetése,de láttam hogy nem rajong az ötletért.Tegnap beszélgettünk és kibujt a szög a zsákból,irreális elvárásai vannak a pénzt illetően,és minden negativumot kiemelt,szóval leblamázta az ötletemet.
Ő is belefogott már jópár bizniszbe de én mindig támogattam,érdeklődtem,biztattam.
Rosszul esik tőle ez a viselkedés,és nem tudom hova tenni miért ilyen,miért nem támogat engem úgy ahogy én őt.
Először csalódottságot éreztem,most már dühöt és hihetetlen bizonyitási vágyat hogy márpedig akkor is megcsinálom és menni fog és bebizonyitom neki hogy tévedett mikor azt hitte ez nem fog menni.
Hát ez az küldene napszámba,de mikor tavaly cseresznyét szedtem leszedett fél vödörrel és otthagyott hogy szar meló.
Szoktam nyáron almát szedni,igaz a családnak és nem kapok érte túl sok pénzt,de az is valami.
Nem merek belegondolni miért nem szeretné hogy ezt csináljam.Van egy sejtésem de reménykedem hogy nincs igazam.
Cukrász, az oké. Már azt hittem, h valami piramisjátékba akarsz belefoni :)
Tényleg nem szívderítő a helyzet ma Mo-on. Nagyon nehéz lenne vállalkozóként elindulni. Viszont van egy lehetőség, amit meg kell fontolni, ha tényleg jó vagy a szakmádban. Minden évben van egy játék (nem ez a legjobb szó rá, de most nem tudom máshogy megfogalmazni), ahol az "Év Anyavállalatát" választják ki. Ide olyan nők jelentkezhetnek, akiknek vállalkozásuk és családjuk van. Itt több tipp is van: [link]
Nem értem, miért nem akarja, nem neki kell sütni. Mi a sejtésed? Ha az előző is bejött, akkor mi a baja? Illetve kérdezd meg, hogy most hova menjél kapálni, vagy mit szedjél? Adjon tippet! Vagy állj be az eke elé ló helyett? Más munka nincs is.
Tényleg nem értem. Ha ez a szakmád, szereted, keresni is lehet vele, mi a fene baja van? Tudod, hogy pl. z én férjem hogy örülne, ha tudnék sütni, és ezt akarnám, mint te?
A sejtésem az hogy nem szeretné hogy önnálósodjak,mert ha bejönne a dolog nem függnék tőle anyagilag.Mondom,remélem hogy nem ez az ok,ezt még nem tudtuk tisztázni.
A napszám biztos anyagi forrás,ez igaz,de amelett kemény fizikai meló,pluszban a kicsit anyura kellene bizni.Mégis miért tenném ezt ha itthonról is tudok melózni.
Dolgoztam már évekkel ezelőtt itthon,abbahagytam mert a férjem nagyon jól keresett,és olyan munka jött be amiben tudok neki segiteni és szépen kerestünk vele.Azóta változott a helyzet neki sem megy valami jól,és az a munka amit közösen csináltunk megszünt.
Tisztában van vele mivel jár ha itthon melózom,neki is ki kell vennie belőle a részét,ha más nem a gyerekre vigyázni,vagy segiteni a ház körüli munkákban.
Szeretek sok lábon állni,sok mindent csinálni hogy ne egy anyagi forrásom legyen.
Most ugye van egy kicsi bevételem,jövöre ugyanúgy szedem a cseresznyét,almát,ami van ez is plusz pénz,plusz a cukrászatból is jönne valamicske(csináltam,tudom hogy valamennyit keresnék)ha ez a sok kicsit összeadom akkor már kijön egy fizetés.
Igy hogy a párom melózik,plusz az én kis jövedelmemmel ugy vagyunk hogy pozitiv 0.Tehát nincs tartozásunk,van mit ennünk számlák befizetve,de nagyon sporolnunk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!