Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos hogy kiakadtam és...

Jogos hogy kiakadtam és bosszús vagyok? Hogy reagálnál ha "letörnék a szárnyaid"?

Figyelt kérdés

Melóznom kell.Kitaláltam valamit hogy mit szeretnék csinálni,ami itthon végezhető munka,ugy gondolom menne nekem a másik variáció hogy napszámba mennék dolgozni,ezt nem nagyon szeretném.

Ugy tünt a férjemnek nincs ellenvetése,de láttam hogy nem rajong az ötletért.Tegnap beszélgettünk és kibujt a szög a zsákból,irreális elvárásai vannak a pénzt illetően,és minden negativumot kiemelt,szóval leblamázta az ötletemet.

Ő is belefogott már jópár bizniszbe de én mindig támogattam,érdeklődtem,biztattam.

Rosszul esik tőle ez a viselkedés,és nem tudom hova tenni miért ilyen,miért nem támogat engem úgy ahogy én őt.

Először csalódottságot éreztem,most már dühöt és hihetetlen bizonyitási vágyat hogy márpedig akkor is megcsinálom és menni fog és bebizonyitom neki hogy tévedett mikor azt hitte ez nem fog menni.

2011. nov. 30. 08:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

De ne haragudj meg, egy normális férfi örülne, ha a felesége értene olyanhoz, amit otthon is tud csinálni. és csinálná is!

Dehogy haragszom,teljesen igazad van.Azt szeretném én is hogy örüljön,biztasson,mint én őt,csak sajnos nem kapom meg és ez rosszul esik.

2011. nov. 30. 10:10
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

Jó helyen keresed a választ. A férjed biztos abból a "fajtából"való, akinek a kapcsolat megtartása egyenlő, a nem adok más választási lehetőséget és kész-szel!

Légy csak független, harcold ki. Biztos nem fog neki tetszeni, de legalább nem jársz úgy, mint az egyik ismerősöm, aki mára már több mint 50 éves. Ő is a férjétől függött egész életében, nem volt más választása. Nekem majdnem sírva mondta, hogy sose hagyjam, hogy ezt tegyék velem. Egyszerűen szenvedés főleg az Ő korába, amikor már változtatni sem tud rajta.

Te se hagyd magad.

2011. nov. 30. 10:12
 23/24 anonim ***** válasza:

A mi falunkban is van aki hasonló "otthoni cukrász"

Van rendes főállása (azon keresztül is tud megrendeléseket szerezni), fenn van minden közösségi oldalon, van blogja is és mindegyiken fenn vannak a tortái, hogy ezt erre sütöttem, ezt arra (persze nem azt írja ki, hogy megrendelésre ennyi meg ennyi forintért)

Ez egy egész kis falu, de szépen vannak megrendelései (pedig itt még cukrászda is van, és a boltba is lehet rendeltetni tortát, sütit)

2011. nov. 30. 13:42
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a váalszokat.

Megpróbálok ujra beszélni a férjemmel mert bennem van a tüske.Lehet rossz a megérzésem és más miatt nem támogat,ebben bizom,mert ha bebizonyosodna hogy igazam van a megérzésemmel kapcsolatban nagyot csalódnék benne.

2011. nov. 30. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!