Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár hete vettem új autót. Az...

Pár hete vettem új autót. Az élettársam 28 éves fiával soha nem volt jó a viszonyom, de most totálisan kiakadtam. A fiú két 10 cm-es csíkot kapart az autómra. Ti mit tennétek? /a fiúval és a csíkot is hogyan tüntetnétek el? /

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 19:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Te autód akkor minek adod oda a 28 éves fiúnak, aki valójában már férfi tehát semmit nem tudsz vele kezdeni. Elviszi a kocsidat egy fényezőhöz és meg csináltatja szépen!
2011. nov. 7. 19:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem adtam neki oda. A garázsban állt az autó. Délután nem voltak rajta a karcolások. Most vettem észre csak. Mikor rákékérdeztem a srácnál, csak bambán vigyorgott, és azt kérdezte, hogy miből gondoltam, hogy a garázsban nagyobb biztosnágban van az autó, mintha a ház előtt parkolna? Ronda a kaprcolás, a fehér alapfestéket is látni.
2011. nov. 7. 19:47
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Ja ez így más, ez esetben még azt sem tudod bizonyítani, hogy ő csinálta...
2011. nov. 7. 19:51
 4/18 A kérdező kommentje:
Senki nem volt otthon csak, ő. Délelőtt mostam le az autót, észre vettem volna a kaparásokat.Ahogy befejeztem az autómosást, elmentem az élettársammal meglátogatni az anyukáját, mikor jöttünk haza, akkor vettem észre a kaparásokat. /messziről virít/A fiú nem ismerte be, de nem is tagadta. Nem ez az első eset, hogy kitol velem.
2011. nov. 7. 19:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

28 évesen ilyen gyerekes dolgokat csinál? Iszonyúan kicsinyes ember lehet, már bocs...

Én biztos elmennék, lefényeztetném, és behajtanám rajta az árát (ha kell, bírósági úton is).

2011. nov. 7. 20:35
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
Sztem most először ülj le vele, és beszélgessetek. Tisztázzátok, mi az oka a gyűlöletnek? Próbáljátok megoldani. A haragodat meg tedd el hidegre, és várd ki az alkalmat. Különben hiába csináltatod meg, újra összekaristolja.
2011. nov. 7. 22:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám a páromnak, hogy ez mindennek a teteje, és ha nem csináltatja meg, feljelentem.
2011. nov. 7. 22:41
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha mély a karcolás, akkor csak javítással és a terület újrafényezésével lehet eltüntetni. Az meg nagyon sok pénz
2011. nov. 7. 22:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Az autóm szent, így én otthagynám az egész pereputtyot.

28 évesen ilyet művelni..

Ezért ismerkedem én csak 40 felettiekkel.

De mégis mi baja veled? Ez azért elég csúnya anyagi kár.

2011. nov. 7. 23:14
 10/18 anonim ***** válasza:

Előre is bocs. Én leszek most az ügyeletes kukacka...

A fiú szemszögéből nézve: valamiért haragszik rád. Ennek mi az oka? De őszíntén! Nem adtál rá okot, hogy kitoljon veled? Az új autó összekarcolása nagyon is kézenfekvő lehetőség egy sértett lelkű ifjú számára.

Lehet, hogy ezzel kiegyenlített egy számlát és így vagytok mostantól egyensúlyban...

Saját példa (pont tegnap történt): Piacra mentünk 61 éves apukámmal (a mi autónk tipikus melóskocsi, direkt lepukkant és koszos, hogy ne kelljen félteni semmitől és senkitől). Parkoló helyet vadásztunk, felismertük, hogy egy autós lassan indulni készül, hát megálltunk és vártunk. Percek múlva, amikor kiállt. Egy másik autós (vadiúj csodajárgánnyal), aki tisztában volt vele, hogy előtte ott voltunk és arra a helyre vártunk, padlógázzal-padlófékkel-kerékcsikorgással befordult a helyre.

Apukám kiszállt, elővette a vésőt és nyugodt hangon mondta nekem, hogy akkor most kicsit összekarcolja a kedves ember autóját, hátha tanul belőle...

Ismerem az öreget, 100%, hogy megtette volna.

Úgyhogy a "nagyarc" után mentem és ingerülten megkértem, hogy keressen magának másik helyet. Durva szitkozódások közepette végülis megtette.

Lehet még ma is engem szid, pedig ha tudná, hogy megmentettem az autóját néhány ronda csíktól, inkább megköszönhetné nekem...

Na ezt csak tanulságképpen meséltem el, hogy látni lehessen mindig mindennek két oldala van.

2011. nov. 8. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!