Pár hete vettem új autót. Az élettársam 28 éves fiával soha nem volt jó a viszonyom, de most totálisan kiakadtam. A fiú két 10 cm-es csíkot kapart az autómra. Ti mit tennétek? /a fiúval és a csíkot is hogyan tüntetnétek el? /
Utolsó bocs, de ha apukád képes egy autót összekarcolni egy rohadt parkolóhelyért..
Tipikus irigy emberek, látják, hogy a másiké jobb, hát tönkretesszük. Egy trabantot biztos nem akart volna szétcseszni.
Az én társaságom ennél jóval kulturáltabb, felénk kinézik, aki így viselkedik.
Szerintem ez nem normális viselkedés egy 28 éves embertől, másnak már gyerekei vannak ilyen idősen stb...
Ez az ember nálatok él? Kié a lakás? Ha a tied és ott él akkor meneszteném. Fontos hogy mióta vagytok együtt az élettársaddal? Ő mit szól hozzá?
Először is bezárnám a garázst, de hát ugye nem lehet mindent zárni, ki tudja hogy az irigység hogy hatalmasodott el rajta, mi lesz a következő amit tönkretesz. Ha nem nálatok el akkor kitiltanám , legalább is egy időre, vagy addig ne menjen míg nincs otthon senki.
Ez egy komoly kérdés és az anyját is bele kell vonni.Ki kell deríteni miért utál. Jól bánsz az anyjával?Vagy a fiú munkanélküli? Azért irigy?
Ha ezekre tudjuk a választ talán többet tudunk mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!