Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, hogy...

Szerintetek jogos, hogy kiakadtam?

Figyelt kérdés

A szüleim szerint egyáltalán nem jogos.

Megbeszéltük már vagy 2 hete, hogy holnap elegyünk együtt vásárolni a sárkány centerbe, mert akarom venni melltartót meg az osztálykarácsonyos húzottamnak milkát, ami ott sokkal olcsóbb.

Az előbb értem haza és nincsenek itthon, mert ők elmentek ma vásárolni! Meg volt beszélve b@sszus, tegnap is mondtam, hogy akkor megyünk-e csütörtökön, és igen volt a válasz!

Annyira jó, hogy vehetem a 280 ft-os milkát a zsebpénzemből, azért nem mindegy, hogy 280 ft vagy 200 ft...

Ráadásul melltartót is vennem kell, hogy elszakadt, de mivel a sárkány centeres boltoson kívül az égvilágon sehol sincs a méretemben, csak a triumphban, ezért ott kell vennem.

Szerintetek nagyon gonoszság lesz, ha nem veszek nekik karácsonyi ajándékot, mert hát melltartóra kellett elköltenem?

2012. dec. 12. 17:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
17:30 én mikor 16 éves voltam a párom tartott el. Pedig még elégé a kapcsolatunk elején voltunk. Mindent tőle kellett kérnem.
2012. dec. 12. 17:40
 22/37 anonim válasza:
51%

80ft-tal drágább

ez szörnyü

és csak a sárkánycenterbe adnak olcso csokikatr a kínaiak?

nem szinte mindegyik kínai üzletbe még a kicsikbe is

2012. dec. 12. 17:47
 23/37 anonim ***** válasza:
Nincs a közeletekben másik kínai? Nálunk nagyon sok van.
2012. dec. 12. 18:26
 24/37 anonim ***** válasza:
53%
Eléggé hisztis vagy. Én a helyedben helyesírási szótárra költenék nem melltartóra! Ad1: Csokit tudsz hozatni velük, de ha mégsem hoznának akkor sem halsz bele 80 forintba. Ad2: Nem hiszem hogy egyetlen egy melltartód van, ami most elszakadt. Vagyis van másik amit hordhatsz mondjuk addig, amíg megbeszéltek egy másik időpontot. Ad3: Elég nagy bunkóság lenne nem venni ajándékot mert neked 80 forinttal többe került a Milka csoki... Tőlük kapsz ajándékod, nem éreznéd magad rosszul hogy te üress kézzel állsz majd ott? Ad4: Nem hiszem hogy ajándékot venned kéne... Mivel még zsebpénzt kapsz. Csinálj nekik valami házikészítésű ajándékot.
2012. dec. 12. 18:38
 25/37 anonim ***** válasza:

80 forint még senkit nem váltott földhöz. A zsebpénzt pedig nyilván a családodtól kapod.

Gondolom a melltartóból sem csak egy van, de ha mégis, veszed a fáradtságot és utazol. Mást sem hurcoltak mindenhova kocsival, mégis eljutott.

Nem mondom, hogy nincs igazad abban, hogy megvolt beszélve és nem tartották ehhez magukat, de azért ez még nem akkora tragédia.

2012. dec. 12. 18:57
 26/37 anonim ***** válasza:

Lehet,neked is most veszik meg az ajándékot..

Nem értem, miért vagy kiakadva. Mondták, visszavonták a csütörtöki vásárlást?

Egy nappal hamarabb dühöngsz, lehet, a semmin.

Pénteken kiakadhatnál, ha csütörtökön nem visznek el.

De szerdán ????

2012. dec. 12. 18:58
 27/37 anonim ***** válasza:
78%
Sose jöjjön el az a nap, amikor visszasírod ezt a problémád! Nagy bajaid vannak...
2012. dec. 12. 19:35
 28/37 Quorra ***** válasza:
13%
80F? Úristen, sárkány center helyett menj ki a rétre legelni és akassz kolompot a nyakadba!
2012. dec. 12. 19:36
 29/37 anonim ***** válasza:
69%

Jogosan.

Most már túlléphetsz a dolgon.

2012. dec. 12. 20:02
 30/37 anonim ***** válasza:
51%

Te nem az a kislány vagy, aki múltkor ugyanígy hisztizett, mert nem volt pénze a 6 ezer forintos Triumph melltartóra? Igaz, az csak 75/F-es volt, és anyukád nem adott rá pénzt, vagy valami ilyesmi volt. Nem találom már azt a kérdést.

Egyébként nekik is bármikor közbejöhet valami. És igen, elég nagy parasztság hogy inkább melltartót veszel, minthogy az osztálytársadnak ajándékot. Neked hogy esne, ha közölné, hogy "hát bocs, de melltartót kellett vennem, nem kapsz idén ajándékot" ?

2012. dec. 12. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!