Mi en es a ferjem most fogunk spermat ajandekozni eleg hulyen hangzik de igy van a 38 eves nagyon jo baratnomnek mert kifutott az idobol es enm talalt par maganak. Jo otlet?
Csináljatok,amit akartok,szabad világban élünk kérdező,de még mindig nem értem akkor: "Jo otlet?" "Mit szoltok ehez? Jo otlet vagy gondunk lehet belole?"
Ha ennyire magabiztos a férjed,és te,mindenki,akkor mit számít?Egyszerűen nem értem.....
Korcs??? tehat ha van egy orokolt verbetegseged akkor korcs vagy?? hat ez nagy butasagra vall ez a kijelentes ha zzt sem tudod mirol van szo. Szikkelec egy autoimmun betegseg ket rossz kromoszoma talalkozasaval jon letre es csak szinesboru embereknel van. De akinek szikkelcel anemiaja van az vedve van a malaria betegsegtol tehat nem korcs!!
A baratnom egy egyetemet vegzett onnalo okos no.
Kérdezőőőőő!
Válaszolnál légyszíves a kérdésemre!!
51-es!
Mint irtam a jogi resze itt nem gond az rendezve lenne nem ez volt a kerdes.
Azert irtam Magayr forumra mert mindketten magyarok vagyunk es az erzelmi reszet akartam megbeszelni de ugy latom senki nem olvas el itt alapossan semmit.
azert irtam mert EN bizonytalanodtam el nem a ferjem nem a baratnom. DE azt is iortam meg var rank egy kotelezo pszyhologussal valo beszelgetes es csak utana dont a ferjem es en.
Elbizonytalanodtál?
Nekem nem így tűnt a válaszaid alapján,szinte idegbeteg módjára támadtál mindenkire aki negatív véleménnyel van,mondván,hogy ezt TI már eldöntöttétek.
Ha már eldöntöttétek,akkor viszont nem tudom miért izgat még mindig a téma,ha én biztos vagyok valamiben,illetve megrendíthetetlen,akkor más véleménye nem igazán érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!