Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi en es a ferjem most fogunk...

Mi en es a ferjem most fogunk spermat ajandekozni eleg hulyen hangzik de igy van a 38 eves nagyon jo baratnomnek mert kifutott az idobol es enm talalt par maganak. Jo otlet?

Figyelt kérdés
A spermabankban tobb evet kell varni igy mi kisegitjuk a doki meg megcsinalja a megtermekenyitest a maganklinikan (ittmegengedett egyedulallo noknek). Tetszenek neki a gyerekeink igy megbeszeltuk a jogi oldalt is, ha terhes lessz szerzodest keszitunk az ugyvednel a ferjem nem ismeri el a gyerket es nem fog fizetni erte de a gyereknek megmondjuk ki volt a donor.Mit szoltok ehez? Jo otlet vagy gondunk lehet belole?

2012. dec. 12. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%

Csináljatok,amit akartok,szabad világban élünk kérdező,de még mindig nem értem akkor: "Jo otlet?" "Mit szoltok ehez? Jo otlet vagy gondunk lehet belole?"

Ha ennyire magabiztos a férjed,és te,mindenki,akkor mit számít?Egyszerűen nem értem.....

2012. dec. 13. 10:08
 52/71 anonim ***** válasza:
11%
Ja, hogy még ráadásul korcs is a barátnőd... Jézusom, titeket se az eszetekért szeretnek.
2012. dec. 13. 12:19
 53/71 A kérdező kommentje:

Korcs??? tehat ha van egy orokolt verbetegseged akkor korcs vagy?? hat ez nagy butasagra vall ez a kijelentes ha zzt sem tudod mirol van szo. Szikkelec egy autoimmun betegseg ket rossz kromoszoma talalkozasaval jon letre es csak szinesboru embereknel van. De akinek szikkelcel anemiaja van az vedve van a malaria betegsegtol tehat nem korcs!!

A baratnom egy egyetemet vegzett onnalo okos no.

2012. dec. 13. 12:34
 54/71 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a kérdéseddel minimum országot tévesztettél! Áruld már el, hogy miért magyar fórumra írsz, ha te egy tök más országban élsz, aminek semmi köze Magyaro.-hoz? Még csak az országod jogi háttérét sem ismerhetjük...Inkább az országodban kéne kérdeznek, hogy van-e értelme a tervednek! A gyereknek pedig mindenképpen meg kell mondani, hogy ki az apja, ha nem akartok később családi drámát abból, hogy egymásba szerettek a féltestvérek!
2012. dec. 13. 12:35
 55/71 anonim ***** válasza:
87%

Kérdezőőőőő!

Válaszolnál légyszíves a kérdésemre!!

51-es!

2012. dec. 13. 12:38
 56/71 A kérdező kommentje:

Mint irtam a jogi resze itt nem gond az rendezve lenne nem ez volt a kerdes.

Azert irtam Magayr forumra mert mindketten magyarok vagyunk es az erzelmi reszet akartam megbeszelni de ugy latom senki nem olvas el itt alapossan semmit.

azert irtam mert EN bizonytalanodtam el nem a ferjem nem a baratnom. DE azt is iortam meg var rank egy kotelezo pszyhologussal valo beszelgetes es csak utana dont a ferjem es en.

2012. dec. 13. 12:39
 57/71 anonim ***** válasza:
88%

Elbizonytalanodtál?

Nekem nem így tűnt a válaszaid alapján,szinte idegbeteg módjára támadtál mindenkire aki negatív véleménnyel van,mondván,hogy ezt TI már eldöntöttétek.

Ha már eldöntöttétek,akkor viszont nem tudom miért izgat még mindig a téma,ha én biztos vagyok valamiben,illetve megrendíthetetlen,akkor más véleménye nem igazán érdekel!

2012. dec. 13. 12:44
 58/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ezt már rég eldöntötted, csak azért tetted fel a kérdést, hogy olyan emberekre találj, akik helyeslik a cselekedetedet. Ne haragudj, de nem sok "pártfogóra" fogsz találni!
2012. dec. 13. 13:42
 59/71 anonim ***** válasza:
70%
szerintem iszonyat gusztustalan...
2012. dec. 13. 17:06
 60/71 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam legelőször, hogy szerintem a férjedre hajt. Hát tessék, adjátok csak a spermát aztán nézzétek meg a férjeddel, hogy megy tönkre minimum 5 ember élete...sok sikert. Tetszenek a gyerekeink, hát az eszem megáll...
2012. dec. 13. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!