Rokonnak illik másolt cd-t, dvd-t, vagy nyereményjátékon nyert ingyen jegyet ajándékozni?
másolt vackokat nem illik senkinek ajándékba adni, jó hogy nem fénymásolt/beszkennelt könyvet ajándékoznál/kapnál
nyereménytárgyat minden további nélkül illik
Én a cégemtől kaptam mozijegyet, ami három hónapig bármilyen filmre felhasználható. Mi a kisfiúnk miatt nem tudunk elmenni, ezért az öcsémnek ajándékoztam.
Szerintem nincs ebben semmi rossz, ha valaki nem azzal a szándékkal adja, hogy kiszúrja a másik szemét.
Egy kedvenc zenékből, vagy pl. egy romantikus dalokból összeállított válogatás is szép ajándék lehet, ha azon valóban látszik, hogy igényesen van elkészítve, és az a célja, hogy örömöt szerezzünk a másik félnek.
"Mi a baj a másolt vacakkal? Sokszor kapok a barátoktó direktr nekem összeállított mixeket"
ez nem másolás, hanem ezzel munka van, személyesen neked csinálta valaki - ez olyan, mintha készített volna neked valami dekupázsolt dobozt vagy házi szappant - más az, ha fogom átmásolom x filmet és a kezedbe nyomom
Ha a zenére gondolok most, akkor van olyan, aki megmondja, hogy melyik előadótól mely számai tetszenek, másik előadótól megint 2-3 száma. Ilyen esetben teljesen felesleges több CD-t megvenni, ha úgy is csak 2-3 számot hallgat róla.
Így meg lesz egy olyan Cd-je, amin csak azok a számok vannak, amiket ő szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!