Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi en es a ferjem most fogunk...

Mi en es a ferjem most fogunk spermat ajandekozni eleg hulyen hangzik de igy van a 38 eves nagyon jo baratnomnek mert kifutott az idobol es enm talalt par maganak. Jo otlet?

Figyelt kérdés
A spermabankban tobb evet kell varni igy mi kisegitjuk a doki meg megcsinalja a megtermekenyitest a maganklinikan (ittmegengedett egyedulallo noknek). Tetszenek neki a gyerekeink igy megbeszeltuk a jogi oldalt is, ha terhes lessz szerzodest keszitunk az ugyvednel a ferjem nem ismeri el a gyerket es nem fog fizetni erte de a gyereknek megmondjuk ki volt a donor.Mit szoltok ehez? Jo otlet vagy gondunk lehet belole?

2012. dec. 12. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
85%

Először is ez egy baromság!

Megmondom miért! Ha megcsináljátok meg kell mondani a gyerekeknek ki az apjuk! Gondold már végig! Felnő az a gyerek és mondjuk pont a barátnőd gyerekével kezd el járni...ami ugye ha komolyabbra fordul,vérfertőzés...másrészt apasági nyilatkozatot nem kéne tenni?

2012. dec. 12. 16:53
 32/71 anonim ***** válasza:
73%
Bocs, tehát ha te gyereked a barátnőd gyerekével kezdene el járni vagy fordítva...szóval ezt akartam érzékeltetni!
2012. dec. 12. 16:56
 33/71 anonim ***** válasza:
74%

Hogyha titeket nem zavar, engem pláne nem, de ez furcsa. Nem tudod hogy hogy fog reagálni a férjed ha meglátja a gyereket aki rá hasonlít, lehet hogy kötődni akar majd hozzá? nem tudom.

Ha a barátnő helyében lennék, elutaznék valahova külföldre, összejönnék egy éjszakára egy szimpatikus pasival, aztán hazajönnék terhesen úgy hogy nem tudok az apjáról semmit és ő se rólam. Ez így tisztább, senkinek nem fáj a feje.

l23

2012. dec. 12. 18:14
 34/71 anonim ***** válasza:
65%

28-as vagyok!

A kedves lepontozó közönség elárulná mire pontozott le? Ha már ennyire okosabbat tudnak válaszolni, akkor biztos meg tudják indokolni ezt is! :D

2012. dec. 12. 18:26
 35/71 anonim ***** válasza:
77%

27-es vagyok,én is le lettem pontozva,gondolom a kérdezőnek nem tetszenek a válaszok!

ez nem dislike gomb!

2012. dec. 12. 18:29
 36/71 anonim ***** válasza:
89%

Minden egyéb - erkölcsi - aggály mellett azért lehet ebbl komolyabb jogi bonyodalom is.

Ugyanis ha a barátnö egyszer csak meggondolja, hogy az apa fizessen gyerektartást a gyerek után, akkor hiába van papir arról, hogy nem ismeri el a férjed a gyereket, ettöl még JOGILAG az övé. (Képzeld el, ha ennyire egyszerü lenne, egyetlen férfi sem fizetne gyerektartást az alkalmi kapcsolatokból meg félrelépésekböl lett gyerekek után - egyszerüen nem ismerné el...)

Ha az anya hivatalos eljárást indít az apaság megállapitására, és ott igazolódik, hogy a gyerek a férjedé, akkor fizetnie KELL.

Hiába irtok bármilyen szerzödést, az eleve érvénytelen, csak kidobtok sok pénzt az ügyvédre, és utána mégis kötelezhetö a gyerektartásra.

2012. dec. 12. 18:31
 37/71 A kérdező kommentje:

utolso ebben igazad van de a torveny itt vedi a nem anonim spermadonorokat ha van szerzodes es orvosi igazolas.

Azt hiszem igrnybe vesszuk eloszor az ingyenes pszihologusi tanacsafast am a korhaz felajanl minden ilyen esetben

2012. dec. 12. 19:45
 38/71 anonim ***** válasza:
83%
Téged tényleg ennyire nem érdekel, hogy a barátnődnek is a férjedtől lesz gyereke? Mert csak ezekre nem válaszolsz.
2012. dec. 12. 20:16
 39/71 A kérdező kommentje:
Nem erdekel sot tiszta szivbol kivanom neki.Nekunk mar tobb gyerekunk nem lessz neki most lenne az elso.Nem vagyok feltekeny hiszen ez olyan mintha vert adnank vagy szovetet.Nem szerelembol lenne a baba.A baratnom sulyos orokletes szikkelcell ben szenved igy a sajat nepebol nem akar donort mert akkor az esely nagy a baba is orokli az o betegseget.Miert bantana ha neki is lenne egy babaja a ferjemtol hiszen egy felver gyerek csak egy kicsit hasonlitana a ferjemre.A ferjem buszke arra ot kerte meg a baratnom es ugy erzi mintha vert adna.A jovi resze itt elintezheto egy donor szerzodessel amiben az all hogy a ferfi donor igy az itteni torveny szerint nincs kotelezetsege a gyerek fele nem kell elismerni es oroklesbol is kimarad fizetesre sem kotelezheto soha.
2012. dec. 12. 20:27
 40/71 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon átgondolatlan már maga az ötlet is. Ez nem szívesség, a szívesség az esetleg, hogy adok egy fél kg kávét, mert kifogyott a barátnőmnél nem a férjem spermáját, hogy gyereke legyen... megviselné azt a szerencsétlen gyereket, hogy tudja ki az apja, de nincs joga odaszaladni és megpuszilni, megviseli a már meglévő gyerekeket is, hogy van testvérük meg nincs is...a barátnőd oldja meg nélkületek ezt a problémát,bennem még az is felmerült (sajnos ilyenek a "barátnők"), hogy megirigyelte az idillikus családotokat és a férjedet átpártoltatná saját magához....én szóltam. méghogy sok idő a spermabank, hahaha. Külföldön sem sok.Normális ember ilyet nem kér a barátnőjétől még kevésbé fogadja el.
2012. dec. 12. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!