Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi en es a ferjem most fogunk...

Mi en es a ferjem most fogunk spermat ajandekozni eleg hulyen hangzik de igy van a 38 eves nagyon jo baratnomnek mert kifutott az idobol es enm talalt par maganak. Jo otlet?

Figyelt kérdés
A spermabankban tobb evet kell varni igy mi kisegitjuk a doki meg megcsinalja a megtermekenyitest a maganklinikan (ittmegengedett egyedulallo noknek). Tetszenek neki a gyerekeink igy megbeszeltuk a jogi oldalt is, ha terhes lessz szerzodest keszitunk az ugyvednel a ferjem nem ismeri el a gyerket es nem fog fizetni erte de a gyereknek megmondjuk ki volt a donor.Mit szoltok ehez? Jo otlet vagy gondunk lehet belole?

2012. dec. 12. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
89%
Mivel nem név nélkül történik a dolog, tehát a barátnőd tudja, hogy ki a gyerekének az apja, az apa is tudja, hogy ott is van egy gyereke, a minimum, hogy a gyerekeid is tudjanak a féltestvérükről. Bonyolultabb helyzet ez, nem csak annyiból áll, hogy beültetnek néhány ondósejtet. Egy életről van szó, sőt többről, mert ez mindannyiótok életét érinti. Te hogy fogsz arra a kisgyerekre nézni? Mint a barátnőd gyerekére, vagy mint a férjedére? És az nem fordul meg a fejedben, hogy ha már gyereket szül a barátnőd tulajdonképpen a férjedtől, akkor néhanapján esetleg igényt tart a férjedre is. Persze csak úgy apailag...mielőtt bárki másként gondolná. Nem véletlenül történnek ezek a dolgok név nélkül, mert sok vonzatuk van. Ha mégis megtörténik később szemrehányás ne essék köztetek. Amúgy szerintem maga a kérdés egy fikció, de elindít néhány gondolatot, az bizonyos.
2012. dec. 12. 13:51
 12/71 anonim ***** válasza:
32%

És ezt úgy terveztétek el, hogy a férjed beleveri a farkát egy pohárba, átszaladtok a barátnőhöz, hogy 'Boldog Karácsonyt, itt a Peti spermája, használd egészséggel' ??

Blöááá

2012. dec. 12. 13:57
 13/71 A kérdező kommentje:

Egy gyereknek el lehet mondani hogy anyukaja akarta ot es ez a csalad mi segitttunk benne. Nem kell bonyolitani.

Ha valami tortenik az anyaval ott a csaladja novere huga batya anya apja a baratnomek.

Ha beteg lessz a gyerek ua a helyzet nem?

A felelosseg resze minket nem aggaszt reszemrol az erzelmi resze egy kicsit kerdeses mert mi van ha a ferjem megis beleszeret a csecsemoben? A masik a ferjemnek csak lanyai vannak mi lessz ha ez a gyerek fiu lessz ettol felek egy kicsit de nagyon szeretnek segiteni neki tobb mint 20 eve ismerem joban rosszban ott volt nekem a lany.Kivanok neki egy szep egeszseges felver kisbabat mert o nem szeretne a sajat fajtajabol apaalanyt. termeszetessen a sperma a laborba elo lessz keszitve es igy helyezi be a doki ennek semmi koze a szexhez ahogy egyik valaszolo kepzeli.Mi bevisszuk a spermart a korhazba ott elokeszitik es a baratnomnek a hormosnos kezeles utan a jo napokon behelyezik.

2012. dec. 12. 13:59
 14/71 anonim ***** válasza:
52%

12-es legalább olvasd már el a teljes kérdést, mielőtt megszólalsz...

Nézd, szerintem jó ötlet, de bennem millió kérdés merült fel, mint a többiekben.

2012. dec. 12. 14:00
 15/71 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez szerintem nagyon rossz.ötlet. Aranyos gesztus, de gondoljunk bele pl veri s gyereket az anya, férjed csak tétlenül nézné?

Gyerek mit szólna hogy ő az apja, de mégsem törődik vele, nem ismeri el. ..gyerekeitekre ez szerinted milyen hatással lenne?

Én nem mennék bele. Csak.most találta ki hogy gyereket akar? Mért nem inditotta el már párvéve a spermabankos dolgot?

2012. dec. 12. 14:01
 16/71 A kérdező kommentje:
Nem fikcio es abban az orszagban ahol mi elunk betiltottak az anonim spermadonorokat igy a spermabankban eveket kell varni sajnos kulonben mar reg terhes lenne a baratnom.
2012. dec. 12. 14:02
 17/71 anonim ***** válasza:
85%

12es elöször olvass mielőtt hülyeségeket irsz.

Nekem kicsit furcsa az hogy donorspermára ilyen sokat kell várni.Mivel évekig meddő voltam olyan fórumokon mozogtam ahol többek között erről is szó volt és szó sem volt évekig tartó várakozásokra.Biztos jól utánna néztetek ennek?

Szerintem a névtelen donor sokkal jobb ötlet,ismerek oylan párt ahol mindkét gyerek donortól van,és a szép az egészben hogy mindkét gyereknek ugyanaz az apja igy ők vérszerinti testvérek,nyilván a szülők nem tudják ki az apa de a nyilvántartási száma ugyanaz.

2012. dec. 12. 14:02
 18/71 anonim ***** válasza:
71%
17es vagyok,látom más országban élsz,akkor az más.
2012. dec. 12. 14:04
 19/71 anonim ***** válasza:
87%

Én értem, hogy csak a jó szándék vezérel benneteket, de sok kellemetlen helyzet lehet ebből a későbbiekben! Elsősorban a gyerek érdekeit kellene nézni.. ha mégis végigcsináljátok, szerintem ne mondjátok meg a gyereknek ki az apukája!! Igaza van azoknak akik azt mondják, hogy mégis mit mondtok majd neki? Hogy neked is az apukád, mert.. de emberileg ne számíts rá! Ennél az is jobb, ha nem tudja!

Egyébként a barátnőd tud a dologról? Neki nem furcsa, hogy egy jó barátnője férjétől születik majd babája? Még ha nem is a hagyományos értelemben történik a megtermékenyítés..

Én egyébként nem fogadnám el a felajánlást bármennyire is szeretnék babát, mert ez olyan.. nagyon fura helyzet!!

De ahogy gondoljátok!

2012. dec. 12. 14:07
 20/71 A kérdező kommentje:

A baratnom kert meg engem erre az adomanyozasra. persze hogy tudja.

Miert fijna a gyereknek hogy ismert donortol van?Tudod mennyhi leszbi anyukaparos van itt? Az o gyerekuk is ismert donortol szuletik.

Egyedulallo anya aki gyereket akar jobb igy mint apukad xcf57849 szamu anonim donor Igya gyerek megkeresheti a donort es kerdezhet tole.

2012. dec. 12. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!