En baratnomnek szeretnek ajandekozni valami nagyon szepet,3 evfordulonkra. Egy szep kepunket szeeretnem h ha tartalmazna az ajandek, csak nemtom h mi legyen az. Koszonom elore is a sok otletet?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 20:37
1/9 bánomisén válasza:
Előszöris: gratula!! :-)
Másodszor: hány évesek vagytok?
Harmadszor pedig: mekkora az a kép? Mert lehet képet tenni medálba, de egy hatalmas keretbe is, és a kettő között van még számtalan átmenet.
2/9 anonim válasza:
Egy szép képkeret esetleg? Esetleg belegravíroztathatod valamibe a képeteket :)
3/9 anonim válasza:
Van egy oldal ahol nagyon jó ajándéktárgyak vannak .Az oldal neve:Ajándék király (egyedi ,fényképes ajándékok).Keress rá,tényleg nagyon jó dolgok vannak ott ;).
4/9 anonim válasza:
- Egy szép nagy, szobához jól illő képkeret, benne a képpel
- Rá lehet tetetni párnára, bögrére, pólóra és még sok másra egy erre megfelelő üzletben
- Több képet összegyűjteni és egy naptárat vagy könyvecskét csináltatni/csinálni belőlük
- Egy kis képet kinyithatós <3 alakú medálba :)
Remélem tudtam segíteni és grat Nektek !
5/9 anonim válasza:
Nekem van valami,ami nagyon tetszik: Medálba bele lehet gravíroztatni a fényképet.Nagyon szépen meg tudják csinálni.Vegyél/csináltass(ötvössel) neki egy szív alakút és vagy rá gravíroztasd,vagy bele-ha kinyithatót választasz.Szerintem ez szép,én pl nagyon örülnék neki,ha ilyet kapnék.
6/9 bánomisén válasza:
20:45
Ez tényleg jó oldal, be is tettem a kedvencek közé, sosem lehet tudni... Köszi! :-)
7/9 anonim válasza:
Igazán nincs mit :))!Szerintem is nagyon király az az oldal ;)!
8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom mindnekinek a segitseget :) SOKAT SEGITTETETEK a valaszaitokkal :) mar jopar otletet adtatok koszonom szepen MIDNENKINEK :)
2011. okt. 14. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!